Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S8 Android 8.0 güncellemesi durduruldu!

Samsung Galaxy S8 Android 8.0 güncellemesi önemli bir hata nedeniyle durduruldu. Galaxy S8 Android Oreo beta güncellemesi bu ayın başında başlarken, şirket 24 saatten kısa bir süre önce içerisinde önemli hataların giderildiği bir düzeltme yayımladı. Ancak düzeltme güncellemesi görünüşe bakılırsa büyük bir hatayı beraberinde getirdi.

ZQK6 yapı numarasına sahip olan ikinci düzeltme güncellemesi “com.android.phone has crashed” hatası vererek “Telefon” uygulamasının kullanılmasını engelliyor. Haliyle kullanıcılar Galaxy S8 ve Galaxy S8+ telefonlarında arama gerçekleştiremiyor.

Rapor edilen sorun Amerika’da Sprint, T-Mobile ve kilitli Galaxy S8 modellerini kapsarken, Güney Kore ve İngiltere’de sürdürülen beta güncellemesinde ise benzer bir sorunun yaşanmadığı bildirildi.

Sorunun ortaya çıkması üzerine Android 8.0 beta güncellemesini durduran Samsung kısa süre içerisinde bir düzeltme güncellemesi yayımlayacak. Galaxy S8/S8+ için Android 8.0 Oreo güncellemesinin resmi dağıtımı ocak ayında gerçekleşecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu