Güncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

BiTaksi ile Taksiye Binmek Yarın Sadece 1 TL! Patron Çıldırdı!!!

Büyük şehirlerde sıkça kullanılan Taksi uygulamalarının en değerlilerinden birisi olan BiTaksi bugün duyurduğu bir kampanya ile kullanıcılarını oldukça sevindirdi. Yarın taksiye binmek 1 TL. Evet, yanlış okumadınız, yarın taksiye binmek 1 TL… Dilerseniz konuyla ilgili gelen basın açıklamasını sizlerle paylaşalım ve detayları da böylece görebilmiş olun.

BiTaksi 1 TL
BiTaksi 1 TL

BiTaksi ile Taksiler 1 TL! Peki Nasıl?

Banka, kredi kartı ya da BKM Express seçeneğiyle taksi çağıran yolcular, indirim kodu girmeksizin 30 TL’ye kadar 1 TL ödeyerek seyahat edebilecek. 30 TL’nin üzerinde yolculuk yapan kullanıcılara ise tutar üzerinden 29 TL indirim uygulanacak.

BKM Express’in de dahil olduğu bu kampanyada tüm BiTaksi kullanıcıları kampanyadan bir kez yararlanabilecek. İndirim, ödeme ekranında otomatik olarak anında düşülecek.

15 Milyon Yolculuk

7/24 çalışan müşteri hizmetleri ve uygulama içerisindeki geliştirmelerle BiTaksi, sürücülerin ve kullanıcıların her geçen gün daha iyi ve kaliteli hizmet alması için çalışmalarını sürdürüyor. Ocak 2018 itibariyle indirme sayısı 2,6 milyonu geçen uygulamada, 15 milyonun üzerinde yolculuk gerçekleştirildi.

Biz ekip olarak yarın ciddi bir yoğunluk olacağını ve birçok kişinin de bu kampanyadan yararlanamayarak kızıp kendi duraklarından taksi çağıracağından da eminiz. Bu noktada yarın neler yaşanacak bunu hep birlikte göreceğiz…

iPhone 2018 Modelleri Daha Büyük, Daha Güçlü, Daha Ekranlı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu