Akıllı TelefonAndroidDonanımGüncel Teknoloji HaberleriLGYapay Zeka

LG V40 ThinQ Ne Zaman Tanıtılacak? Fiyatı Ne Kadar?

Son dönemde piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarında ThinQ adı ile kendi ekosistemini oluşturan ve yapay zeka çalışmalarını hızlandıran LG yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. V serisi ile amiral gemisi grubuna yeni bir seri ekleyen firma kısa bir süre sonra LG V40 ThinQ akıllı telefonunu tanıtacak. Peki bu yeni amiral gemisi modeli ne zaman gelecek ve fiyatı ne kadar olacak?

LG V40 ThinQ tanıtım tarihi, fiyat ve detaylar

V serisi özelinde cihazları ele aldığımızda LG’nin cihazları aynı dönemlerde kullanıcıya sunmaya çalıştığını görüyoruz. LG V10 ekim ayında, LG V20 eylül ayında ve LG V30 yine eylül ayında piyasaya sürülmüştü. V40 ThinQ adı ile gelecek cihazın da gelecek ay tanıtılması ve Eylül – Ekim aylarında satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Ayrıca yeni cihazın IFA 2019’da tanıtılması da kuvvetle muhtemel.

Fiyat özelinde ise cihazları incelediğimizde V serisinin son 3 cihazının birbirine yakın fiyat etiketleri ile satışa sunulduğunu görüyoruz. LG V30 için 799$ olarak belirlenen fiyat LG V30s ThinQ için 929$ seviyelerine çıkmış durumda. Son olarak LG V35 ThinQ da 899$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu. Bu skala incelendiğinde LG V40 ThinQ adı ile karşımıza çıkacağı belirtilen cihazın 900$ seviyelerinde olacağını tahmin ediyoruz.

Cihazın teknik detayları konusunda LG’nin vazgeçemediği geniş açılı lensi de barındıran çift arka kamera, Snapdragon 845 işlemci ve 6GB – 8GB RAM seçenekleri şaşırtıcı olmayacaktır. Çentikli ekran ve yüksek ekran/çerçeve oranı, cam metal tasarım detayları diğer konuşulan özellikler arasında. Ayrıca ThinQ ismi özelinde tanıtılacak cihazın yapay zeka konusunda da kullanıcılara bir çok kolaylık sunması bekleniyor. Gerek kamera gerekse kişisel ayarlar konusunda öne çıkan bu yapay zeka altyapısı ayrıca LG’nin bu ekosisteme dahil olan diğer cihazlarla bağlantı kurulması ve entegre olarak kullanılması da bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu