Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Şeytan Tüylü Yarim, Samsung Galaxy Z Flip 3…

Katlanabilir telefonların en yakışıklısı Z Flip serisine yeni üye katılıyor. Samsung Galaxy Z Flip 3 şeytan tüyüne sahip!

Artık düştüm mü diyeyim, vuruldum mu diyeyim bilemedim. Samsung bu kez gerçekten çok şık bir telefon üretmiş. Samsung Galaxy Z Flip 3 farklı tasarımıyla göz dolduruyor. Galaxy Fold ile çığır açan Güney Koreli teknoloji devi bu kez özgün bir tasarım sunuyor.

İlk olarak bir Kore forumuna yüklenen ve @FrontTron tarafından açıklanan Z Flip 3’ü altın çerçeveli ve mor renkli olarak görüyoruz. Bu kez yatay değil dikey üçlü kamera kurulumu karşımıza çıkıyor. Çok ciks kerata!

Ancak, Samsung bu sefer cihazlarının ayrımı konusunda çok net olduğundan, Galaxy S21 tarzı bir tasarım beklenmiyor. Z Flip 3’te 6.9 inç AMOLED ekran görebiliriz. Bu, ilk Flip’ten boyut olarak daha büyük olacak ve özçekim kamerası için tam ortada bir delik yer alacak. Beklenen diğer özellikler 120Hz LTPO ekran, orta segment bir yonga seti daha hızlı depolama ve şarj desteğidir. 2021 yılının 1. çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. İki kez katlanabilme özelliğine sahip olan telefon, 5G özelliğiyle karşımızda olacak. Ayrıca yakın tarihli bir rapora göre Z Flip 3’ün yanı sıra Z Fold 3 ve Lite’ı bu yıl da piyasaya sürebilir.

Bu yılın Samsung yılı olacağını söylersek abartmış olmayız. Telefonla ilgili ayrıntılar belli oldukça sizlerl paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu