Akıllı TelefonAndroid

Galaxy S7 Yeniden Samsung’un Gözdesi Oldu

Galaxy Note 7 üretiminin askıya alınmasının ardından Samsung’un nasıl bir yol izleyeceği merek edilirken, şirkete yakın kaynaklar, Samsung’un Galaxy s7 serisi modellere odaklanacağını gösterdi. Galaxy Note 7, Samsung’a sadece bir günde 17 milyar dolar kayıp yaşattı. Olumsuz süreci bir an önce atlatmak isteyen şirketin Galaxy S7 ve S7 edge üretimini artıracağı gelen haberler arasında. Tüm bu haberler ışığında Şubat ayında tanıtılacak Galaxy S8 tanıtılana kadar Güney Koreli üretici bu yılın amiral gemisi modellerinin satışına önem verecek gibi görünüyor.

Galaxy S7
Galaxy S7

Samsung’un yılın ilk yarısında duyurduğu amiral gemi telefonlar, Galaxy Note 7 ile benzer işlemciye, depolama birimine ve benzer kamera yeteneklerine sahip. Suya ve toza karşı dayanıklı bir yapı sergileyen Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge serisi telefonlar özellikle yılın ilk yarısında elde ettiği satış rakamlarıyla Samsung’un yüzünü güldürmüştü.

Yılın sonu başka biri ifadeyle tatil sezonu yaklaşırken Samsung’un üretim bandını artırıp çeşitli promosyonlar sağlayarak S7 serisi telefonların satışlarını en azından aynı çizgide tutmak isteyecektir.

Galaxy Note 7 modeline gelince; Samsung’un bundan sonraki süreçte üçüncü versiyon Note 7’lerle yola devam etmesi pek mümkün görünmüyor. Şirket cephesinden gelen açıklamalar birçok otorite tarafından yılın telefonu olarak gösterilen Galaxy Note 7 projesinin rafa kalkacağı şeklinde yorumlanıyor.

>> İlginizi çekebilir; Galaxy Note 7 hasar tespit raporu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu