Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerXiaomi

Xiaomi Civi 2 Kamera Detayları Açıklandı

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni telefonu Xiaomi Civi 2 için geri sayım başladı. Bu telefonun kamera özellikleri şimdiden açıklandı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin merakla beklenen telefonu Xiaomi Civi 2 için geri sayım resmen başladı. 27 Eylül tarihinde anavatanı Çin’de tanıtılıp satışa sunulacak olan bu canavarın özellikleri bugün resmi olarak açıklandı.

Xiaomi, telefonun arkasında 32 megapiksel ana kamera + 32 megapiksel ultra geniş açılı kameraya sahip olacağını onayladı. AF otofokus, ALD parlama önleyici kaplama ve f/2.0 diyafram ile gelecek. Arkada, f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50MP Sony IMX766 sensöre sahip olacak. Telefon sadece 7.23 mm kalınlığında ve 171.8 gram olacak. CC serisi telefonun yerini alan ilk Civi telefonu geçen yıl tanıtıldı ve Civi 1S bu Nisan başında tanıtıldı. Tanıtım görseli, telefonun arka yüzünde desenler bulunan Hello Kitty versiyonunu gösteriyor.

Xiaomi Civi 2

Görüntü ayrıca telefon için 50MP ana kameraya sahip üçlü arka kameraları gösteriyor. Söylentilere göre telefon, ilk iki modeldeki FHD+ 120Hz OLED ekranı koruyacak. Sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station’a göre, telefonda Civi ve Civi 1S’deki Snapdragon 778G / 778G+’ın yerini alan Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti tarafından desteklenecek. Xiaomi, yeni Snapdragon 7 serisi çipli bir telefon piyasaya süreceğini de doğruladı. Sızıntı yapan kişi, ince ve hafif bir selfie merkezli telefon olacağını söyledi. Ayrıca, çeşitli yazılım özellikleriyle selfie portrelerinde iyileştirmelere odaklanacak.

Çin pazarından dışarı çıkıp çıkmayacağı bilinmeyen bu modelin uygun fiyatlı olacağı kesin. Özellikle kadın kullanıcıları hedef kitlesine alacak olan bu telefon bakalım Xiaomi’nin yüzünü güldürebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu