Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSony

Sony’de değişim başlıyor! Sony Xperia Home yenileniyor

Sony Xperia Home, Japon üreticinin akıllı telefonlarda yer verdiği ana ekran başlatıcısı. Gelen haberlere bakılırsa Sony, Xperia Home uygulamasında kapsamlı bir yeniliğe hazırlanıyor.

Sony geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Xperia Hava Durumu uygulamasını artık geliştirmeyeceğini duyurdu. Benzer bir açıklama Xperia Home için de yapıldı. Xperia Home Open Beta programından  Erika Prymus, Xperia Home için de geliştirme programının birkaç hafta içerisinde sona ereceğini bildirdi.

Sony Xperia Home
Sony Xperia Home

Kafa karıştıran bu açıklamanın neden geldiği kısa süre içerisinde anlaşıldı. Yine topluluk ekibinden Erika Prymus, Sony’nin yeni bir Xperia Home üzerinde çalıştığını duyurdu. Sony neden mi yeni bir ana ekran başlatıcısı geliştiriyor? Android P ile birlikte arayüz kullanımı noktasında yeni jest kontrolleri gördük. Bu yüzden Sony’nin sıfırdan yeni bir başlatıcı geliştirmek istediğini söyleyebiliriz.

Android P beta güncellemesini alan telefonlardan biri de Xperia XZ2. Yeni Xperia Home’u ilerleyen dönemlerde ilk olarak bu telefonda görmeyi bekliyoruz.

 

Lenovo Z5 bu sefer sadece 5 dakika dayanabildi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu