Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi yeni arayüz çalışmalarına başladı; ancak…

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Xiaomi, yeni bir arayüz ile karşımıza çıkacak; ancak bu arayüz standart telefonlara hitap etmeyecek!

Geleceğin teknolojisi olarak görülen ve birçok şirketin yavaş yavaş yatırım yapması ile dikkat çeken katlanabilir telefonlar, donanımın yanı sıra yazılım tarafında da yeterince desteklenmeli. Neticede insanlar, katlanabilir telefonları daha işlevsel olduğu için tercih edecektir. Bu durumun farkında olan Çinli teknoloji şirketi Xiaomi ise, standart telefonlar ile katlanabilir telefonların aynı arayüzü kullanamayacağını anlayarak yeni arayüzünü geliştirmeye başladı. Peki Xiaomi nasıl bir arayüz ile karşımıza çıkacak?

Bugün gelen bilgilere göre yeni arayüzünü şekillendirmeye başlayan Çin menşeili akıllı telefon üreticisi, katlanabilir telefonları daha işlevsel hale getirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda çeşitli patentler alarak gündeme gelen şirket, MIUI‘dan kopacak mı henüz bilinmese de yeni arayüzü geçmişte fazlasıyla beğeni toplayan Windows Phone‘a benzetecek. Yani tıpkı Windows Phone’da gördüğümüz gibi kutulu bir dizaynı kullanıcılara sunacak.

Birtakım görüntüler eşliğinde sızdırılan arayüz, kendisini çalıştıran cihazla da dikkat çekerken, bazı kaynaklar bu cihazın Mi Mix 4 olacağını, Xiaomi’nin ise yeni arayüzünü ilk olarak bu cihazda karşımıza çıkartacağını söylüyor. Her ne kadar yeni olarak tabir edilse de yapısı itibariyle MIUI’dan farklı olacağı ön görülmeyen yeni arayüz, ufak değişiklikler ve yenilikler ile şirketin yeni katlanabilir telefonlarına renk katacak. Şuan için yeni arayüz hakkında tüm bildiklerimizin bunlar olduğunu belirterek, yeni katlanabilir telefonları beklemeye koyulalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu