Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei Watch GT 4 Çok Yakında Geliyor

Yeni bir rapora göre Huawei çok yakında Watch GT 4 akıllı saat serisini duyuracak. Saat serisi Mate 50 Pro ile birlikte tanıtılacak.

Huawei her geçen gün akıllı saat ekosisteminde daha iddialı bir konuma yükseliyor. Huawei Watch GT serisi pil süresi, hızlı şarj özelliği, HarmonyOS 3.0, malzeme kalitesi ve her geçen gün gelişen işlevleriyle birlikte kullanıcılar arasında oldukça beğenilmekte. Yeni bir rapora göre Huawei Watch GT 4 serisi hazırlanıyor. Detaylara göz atalım.

Huawei Watch GT 4 Serisi Geliyor

Akıllı saat serisinde Watch GT 4 ve Watch GT 4 Pro şeklinde iki saat olacak. Akıllı saatler hakkında bilgi sızdıran kaynağa göre Watch GT 4 serisi eylül ya da ekim ayı içerisinde tanıtılacak. Huawei’in eylül ayında Mate 50 serisi için Çin’de bir etkinlik gerçekleştireceği biliniyor. Muhtemelen bu etkinlikte Watch GT 4 serisi saatler de görücüye çıkacak.

Akıllı saatlerin nasıl bir görünüme sahip olacakları ve teknik detayları şu an için biliniyor. Whatch GT 4 Pro’nun seramik ve titanyum, Whatch GT 4’ün ise 42 ve 46mm’lik boyutlarda çıkış yapması bekleniyor.

Huawei Watch GT 3 Pro

Öte yandan Huawei bir süre önce Watch GT 3 serisini ülkemize getirdi. Seride Watch GT 3 ve Watch GT 3 Pro modelleri yer alıyor. Whatch GT 3 Pro’nun seramik ve titanyum kasa modelleri 8.499 TL ve 5.499 TL’den listeleniyor. Huawei Watch GT 3 ise 4.999 TL’den satılmakta.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu