AndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 FE İçin Android 13 / One UI 5.0 Müjdesi!

Samsung’un popüler telefonlarından Galaxy S21 FE için Android 13 / One UI 5.0 çalışmaları başladı. Güncelleme tarihi merak ediliyor.

Samsung, üst segment telefonlarından Galaxy S21 FE için herhangi bir Android 13 beta programı açıklamadı. Bu durum meraklı kullanıcıları da üzse de, şirkete yakın kaynaklardan SamMobile sitesi, telefon için Android 13 çalışmalarının başladığını duyurdu. Bu zaten beklenen bir gelişmeydi. Merak edilen güncellemenin ne zaman kararlı bir yapıya bürüneceği.

Kısa süre önce Samsung’un yıl sonuna kadar Android 13’e yükselteceği cihazların listesi yayınlandı. Bunlar içerisinde S21 FE yer almazken, telefon için güncellemenin en iyi ihtimalle ocak – şubat döneminde yayınlanması bekleniyor.

Samsung Galaxy S21 FE

Galaxy S21 FE Android 13 Güncellemesi Neler Getiriyor?

Güncelleme kapsamında yer alan gelişmeleri 7 başlık altında toplayabiliriz. Bunlar:

  1. Yeni simgeler
  2. Yeni arama açılır pencereler ve yeni bildirim düzeni
  3. Cihaz özelleştirmesi için yeni yönetim (kilit ekranı, duvar kağıtları, widget’lar için yeni düzen)
  4. Verimlilik optimizasyonu (geliştirilmiş çoklu görev, bir metni ayıklama ve tarama için yeni bir özellik, optimize edilmiş Samsung Dex ve Samsung Notes)
  5. Optimize edilmiş rutin mod
  6. Yeni Uyku modu
  7. Gizlilik ve güvenlik optimizasyonu

Android 13 güncellemesi geride bıraktığımız  Galaxy S22 serisi için yayınlandı. Güncelleme kısa süre içerisinde Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 için de piyasaya sürülecek. One UI 5.0 güncellemesi 2022’nin sonuna kadar Galaxy S21 serisi, Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G ve Galaxy A53 5G için yayınlanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu