Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobiroller

Meizu 16S tekrar sızdı! Bu defa bir sürpriz bizleri karşıladı

Fiyat / performans odaklı akıllı telefonların bir diğer önemli adresi olan Meizu, geçtiğimiz gün tepe modeli Meizu 16’yı ülkemiz kullanıcılarıyla buluşturdu. Son dönemdeki amiral gemi telefonların Türkiye fiyatları göz önüne alındığında Meizu 16 hiç de fena sayılmayan bir fiyattan ülkemize giriş yaptı. Daha Meizu 16 Plus modeliyle tanışmadan 16S hakkında bilgiler gelmeye başladı. Meizu 16S şimdi bir sızıntıda daha karşımıza çıktı, ancak bu defa dikkat çeken bir gelişme bizleri karşılıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Meizu 16S modelinde sürpriz kamera deliği

Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ve üçlü arka kamera, hem beklenen gelişmelerdi hem de yakın zamanda sızan bazı görsellerde karşımıza çıktı. Bu defa ise ön kameranın ekran üzerine konumlandırıldığını görüyoruz. Dikkat ettiyseniz, bize göre sol üst köşede ön kamera için bir ekran deliği yer alıyor.

Meizu 16S
Meizu 16S

Benzer kamera anlayışı görünüşe bakılırsa 2019’da birçok üreticinin gündeminde olacak, zira hem Samsung hem de Huawei yakın zamanda duyuracakları Galaxy A8S ve Nova 4 modellerinde ekrana gömülü kamera anlayışını tercih edecek. Son olarak Meizu 16S’in 2019’da tanıtılacağını ve Snapdragon 8150 işlemcisinden güç alacağını belirtelim.

 

OnePlus 6T McLaren Edition pistlere çıkıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu