Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 En Net Görüntüleriyle Karşınızda!

Xiaomi Mi Mix 4 cephesinden yeni görseller sızdırıldı. Akıllı telefonun ana kamerasında 108 megapiksellik bir sensör olacak.

Son dönemin en fazla heyecan yaratan telefonu kuşkusuz Xiaomi Mi Mix 4 oldu. Neredeyse her gün haberlere konu olan telefonun son olarak net görselleri sızdırıldı. Yeni görsellerle birlikte Mi Mix 4’ün tasarımı noktasında gizli kalan bir detay kalmadı.

108 megapiksel üçlü arka kamera ile gelecek telefonda kamera modülü Mi 11 Ultra modeline bir hayli benziyor. Tabii Mi 11 Ultra’da bu modül daha büyük bir yapıda, zira burada ikinci bir mini ekran yer almakta. Telefonun renk seçenekleri arasında şu an için siyah ve beyaz görünmekte. Bu renklerin artması bekleniyor.

Xiaomi’nin ekran altı kamera teknolojisine sahip ilk telefonu olacak Mi Mix 4, Qualcomm’un Snapdragon 888 Plus işlemcisinden güç alacak. Bu işlemciyle çıkış yapacak ilk telefon olacak Mi Mix 4’te 120 watt kablolu ve 80 watt kablosuz hızlı şarj destekleri olacak.

10 Ağustos tarihinde resmi duyurusu gerçekleşecek Mi Mix 4 için Çin’in önde gelen perakendecilerinden  JD.com’da şu an için 250 binden fazla ön talep oluşturulmuş durumda. Çin başlangıç fiyatı 930 dolar seviyesinde olması beklenen telefonun küresel çapta satışa sunulup sunulmayacağı ise şu an için belirsiz. İlk gelen açıklamalar Mi Mix 4’ün tıpkı Mi Mix Alpha ve Mi 11 Pro gibi Çin’e özgü bir telefon olacağı yönünde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu