Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 8 tasarımı netlik kazandı! İşte resmi görüntüler

Son sızıntılarla birlikte Galaxy Note 8 tasarımı netlik kazandı diyebiliriz. Mobil dünyasında üst seviye bir telefon daha kılıf satışlarının başlayacak olmasıyla gün yüzüne çıktı. Galaxy Note 8’in kılıf içerisinde ortaya çıkan görüntüleri telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını gösterdi.

 

Galaxy Note 8 tasarımı
Galaxy Note 8 tasarımı

Galaxy Note 8 tasarımı belli oldu

Önden bakıldığında Galaxy S8 serisi telefonlara benzeyen Galaxy Note 8’i arka görünümde ayırt eden detay ise çift arka kamera. Note 8 muhtemelen Samsung’un çift arka kameraya sahip ilk telefonu olacak. Çift kameranın hemen aynında nabız ölçer sensörü ve LED flaşın altlı üstlü konumlandırıldığını görüyoruz. Parmak izi sensörü ise Galaxy S8’de olduğu gibi en sağa (bize göre) yerleştirilmiş.

Parmak izi sensörünün konumu Galaxy S8 modellerinde büyük eleştiri almasına karşın aynı yerde kalmayı sürdürüyor. Galaxy Note 8’in ağustos ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. ISOCELL markasını taşıyan çift kamera (tek renkli ve RGB), 6.3 inç ekran, Snapdragon 835 / Exynos 8895 işlemci, 6 GB RAM, gelişmiş S-Pen özellikleri, iris tarayıcısı ve suya ve toza karşı dayanıklı kasa, 3.200 mAh büyüklüğünde pil telefonda öne çıkan özellikler olacak.

 

Vivo Ekrandan Parmak izi Okuma Sensörü İşte Böyle Çalışıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu