AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMacBookMobirollerTeknoloji

Apple Türkiye 2.699 TL’ye USB-C Kablo Satıyor!

Apple Türkiye fiyatları arşa çıkarmaya tam gaz devam ediyor. Şimdi de Thunderbolt 4 Pro kablo 2.699 TL’den Apple Store’daki yerini aldı.

Apple Türkiye yeni ürünlerini kataloğuna eklemeye başladı. USB-C ile arası pek iyi olmayan Apple’dan bu sefer Thunderbolt 4 Pro kablosu geldi. USB-C üzerinden çalışan bu kablo çok yakında ülkemizde satışa sunulacak. Satışa sunulacak sunulmasına ancak fiyatı tam 2.699 TL olacak. Bildiğiniz gibi Apple’ın aksesuarları ve kabloları piyasadaki diğer modellere göre hep pahalı olmuştur. Bu da onlardan biri olarak tarihe geçecek.

Dolaşmadan sarılabilen siyah örgü tasarıma sahip, 3 metre uzunluğundaki bu kablo; 40 Gbps’ye kadar Thunderbolt 3, Thunderbolt 4 ve USB 4 veri aktarımı, 10 Gbps’ye kadar 2. Nesil USB 3.1 veri aktarımı, DisplayPort video çıkışı (HBR3) ve 100 W’a kadar şarj desteği sunuyor.

Thunderbolt 3 veya 4 (USB-C) bağlantı noktasına sahip bir Mac’i Studio Display, Pro Display XDR, dock’lar ve sabit sürücüler gibi Thunderbolt (USB-C) ve USB özellikli ekranlara ve aygıtlara bağlamak için bu kabloyu kullanabilirsiniz.

Apple Türkiye

3 metre uzunluğundaki bu kablo tahmin edebileceğiniz gibi profesyonellere hitap ediyor. Studio Display
ve Pro Display XDR uyumluluğunun yanı sıra USB-C girişine sahip olan tüm Mac’lere de uyum sağlayan bu kablonun, yine USB-C ile gelen iPad’ler ile de uyumlu olduğunu belirtelim.

Fiyatı oldukça yüksek olan bu kablonun 40 Gbps’ye kadar veri aktarması gerçekten de teknolojinin nerelere geldiğini açıkça gösteriyor. Amerika’da bile 160 dolardan satışa sunulan bu kablonun 1.8 metrelik daha uygun modelinin 2.219 TL’den satılacağını da belirtelim.

iPhone 13 Pro Max Modifiye Edildi! Ortaya Canavar Çıktı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu