Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note 10 kamera rekoru kıracak!

Samsung bugün mobil kamera endüstrisinde en yüksek çözünürlüğe sahip 64 megapiksel ISOCELL Bright GW1 görüntü sensörünü duyurdu. SamMobile sitesinin iddiasına göre yılın ikinci yarısında seri üretime geçecek kamera sensörü Galaxy Note 10 ‘un ama kamerası olacak.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Galaxy Note 10 kamera rekoru kıracak

Mobil cihazlar geliştirilen bu yeni görüntü sensörü, şu an piyasadaki diğer sensörlere kıyasla daha yüksek bir çözünürlük sunuyor. 64 megapiksel ISOCELL Bright GW1 Samsung’un 0.8μm-piksel görüntü sensörü serisindeki en yüksek çözünürlüğe sahip.

Bu sensör ile düşük ışık koşullarında parlak 16 megapiksel görüntüler ve iyi aydınlatılmış koşullarda ayrıntılı 64 megapiksel görüntüler elde edilebiliyor. Kamera bu görüntüleri elde ederken pikselleri birleştiren Tetracell teknolojisini kullanıyor.

Yeni sensör, renkli filtreyi iyi ışıklandırmada tam çözünürlüklü 64 megapiksel çekimler için dört pikseli bir araya getirerek yapar. Samsung’a göre kamera sensöründe “daha ​​zengin tonlar” sağlayan 100 desibele kadar gerçek zamanlı yüksek dinamik aralık (HDR) desteği de mevcut. Geleneksel bir görüntü sensörünün dinamik aralığı yaklaşık 60dB iken, insan gözününki tipik olarak yaklaşık 120dB’dir.

Galaxy Note 10’un Galaxy S10 5G’de olduğu gibi dört arka kameraya sahip olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu