Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Fosforlu Cevriye Gibi Telefon Geliyor! Realme Q3 Pro Ampül Gibi Yanacak!

Realme’nin yeni telefonu Realme Q3 Pro hakkında ilk bilgiler geldi. Bu telefon Fosforlu Cevriye gibi ışıl ışıl olacak. İşte detaylar.

Realme, 22 Nisan’da Çin’de Realme Q3 akıllı telefon serisini duyuracağını doğruladı. Geçen yılki Realme Q2 serisi, Realme Q2i, Realme Q2 ve Realme Q2 Pro olmak üzere üç model içeriyordu. Bu yılın programında Realme Q3 ve Realme Q3 Pro olarak konumlandırılacak.

Yeni serinin lansman tarihinin onaylanmasının yanı sıra, Realme Çin’in CMO’su Realme Q3 Pro akıllı telefonun bir posterini paylaştı. Telefon farkı tasarımı ile dikkat çekecek. CMO’ya göre telefonda flüoresan bir kaplama kullanılacak. Bu kaplama geceleri ampül gibi ışıl ışıl yanacak.

Telefonun arka kısımda ayrıca büyük bir  şekilde “Dare to Leap” logosu yer alacak. Bu logo da geceleri bir başka parlayacak.

Telefonun arkasında 64 Megapiksel ana lensli üçlü kamera kurulumu yer alacak. Ancak diğer lenslerin Megapikseli şimdilik bilinmiyor. Ekran tarafında ise telefonda 6.43 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli AMOLED ekran yer alacak. 150 dolarlık telefon için bu panelin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Realme Q3 Pro

Android 11 işletim sistemi ve 50W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek olan telefon 8.4 mm gibi oldukça ince bir kalınlığa sahip olacak.

Performans testi olan Geekbench’te RMX2205 kod adı ile görünen telefon, gücünü MediaTek Dimensity 1100 yonga seti ve 8 GB RAM’den alacak. Teke çekirdek bölümünden 856 puan ve çoklu çekirdek bölümünden 3538 puan alan telefonun ilk olarak Çin ve Hindistan pazarında satışa sunulacağı daha sonrasında ise Türkiye pazarına geleceği söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu