Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiPhoneMobiroller

iPhone 15 iPhone 14 Pro’ya Kafa Atacak

Apple’ın seneye tanıtacağı iPhone 15 modelleri hakkında bilgiler geliyor. Görünüşe göre bu yılki politika Apple’a pahalıya patladı.

Apple bu yıl ana ile Pro serisindeki arayı baya açmıştı. Ancak bu farklar kullanıcıların ana modele olan ilgisini adeta yok etti diyebiliriz. Apple ana ve Plus modeli neredeyse hiç satamıyor. Bu durum seneye değişecek gibi görünüyor. Yeni iPad’lerin tasarımını doğru bir şekilde tahmin eden konsept sanatçısı Konstantin Milenin, iPhone 15 ve 15 Plus’ın bir başka önemli yeniliğini gösteren bir görüntü yayınladı. Yeni canavarlar görünüşe göre 48 Megapiksel ana sensör ile gelecek.

iPhone 14 Plus’ın Apple’ın resmi beklentilerini karşılamamasına rağmen, söylentiler gelecek yıl iPhone 15 Plus adlı bir model göreceğimizi gösteriyor. Geçmişte Apple, mini hattın iki neslini terk etmeden önce piyasaya sürdü.

Apple Hub, iPhone 15 ve 15 Plus’ın 60 Hz ekranlarla donatılacağını ve Pro ve Ultra’nın mevcut nesilde olduğu gibi 120-hertz ekranlar alacağını doğruladı. Ancak 14. serinin aksine tüm iPhone 15 serileri Dinamik Ada kesimi ile donatılacak. iPhone 15 Ultra’nın periskop kamera varlığı nedeniyle iPhone 15 Pro’dan farklı olması bekleniyor. Ana sürüm 256 GB depolama ile gelecek ve fiyatı 1.400 doları bulacak.

Apple’ın bu tip politika değişiklikleri yapmasına artık alıştık diyebiliriz. Bir ürün satmıyorsa o ürün hemen bir yıl sonra Cupertinolu firma değiştirebiliyor. Bu olaya önümüzdeki yılda da şahitlik yapacağız gibi görünüyor. Bakalım yeni serilerde de yine işlemci farkı olacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu