Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme X7 Max 5G Raflardaki Yerini Aldı! Cüzdanları Hazırlayın

Çinli teknoloji devi realme’den güzel haber var. Merakla beklenen realme X7 Max 5G  Dimensity 1200 Soc ile nihayet görücüye çıktı.

Geçtiğimiz haflarda sık sık haberlerimiz de yer alan realme markasından güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bazı telefon modelleri için güncellemeler yayınlayan şirket bu sabahta beklenen bir telefonunu piyasaya sürdü. Raflardaki yerini alan realme X7 Max 5G en yeni teknolojik özellikleri kullanıcılara tanıtmaya geldi. Hindistan’da lansmana çıkan akıllı telefon bünyesin de 5G ağ teknolojisine yer vermeyi de ihmal etmedi. Rekabeti kızıştıracak olan telefon modeli uzun bir süredir merakla bekleniyordu.

Haftalar önce 31 Mayıs’ta lansmana çıkacağı ifade edilen telefon modeli nihayet piyasaya sürüldü. Birbirinden farklı özelliklere sahip olarak karşımıza çıkan telefon bünyesin de 120Hz yenileme hızına sahip ekran ile rakiplerine meydan okuyacak.

"<yoastmark

realme X7 Max 5G Özellikleri

MediaTek Dimensity 1200 SoC yonga seti ile karşımıza çıkan akıllı telefon, 120Hz ekran yenileme hızına sahip. Sekiz çekirdekli bir işlemciden güç alan telefon da 6.43 inç FHD Süper AMOLED devasa bir ekran bulunuyor. 1000 nitlik bir parlaklığa sahip olan akıllı telefon 360Hz kadar dokunmatik hız sunuyor. Cihazın 50W’a kadar hızlı şarj süreceğini daha önceki haberlerimiz de bahsetmiştik. SuperDart şarjını destekleyen büyük bir 4.500mAh pil paketine sahip olan telefon modeli 64MP’lik ana kameraya sahip. Ayrıca kullanıcılara ikincil olarak 8MO, üçüncül olarak da 2MP’lik kamera sunuldu. 16MP’lik ön kameraya sahip olan telefon farklı varyantlara da sahip. 8GB RAM + 128GB seçeneğini 372 dolar, 12GB RAM + 256GB seçeneğini ise 413 dolar karşılığında satışlara sundu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu