Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Black Shark 4 Pro, Xiaomi Mi Note 10S’i Tahtından Etti!

Black Shark 4 Pro daha tanıtılmadan DxOMark incelemelerinde yeni ses şampiyonu olmayaı başardı. Xiaomi Mi 10S’in liderliği kısa sürdü.

Xiaomi özellikle geçen yıl duyurduğu Mi 10 serisi ile birlikte kamera, ekran ve ses performanslarında önemli mesafe kaydetti. Hatta Mi 10 Pro uzun süre DxOMark ses incelemelerinde bir numarada kalmayı başardı.  Son olarak iki hafta önce Harman Kardon destekli hoparlörlere sahip olan Mi 10S DxOMark incelemelerinde yeni ses şampiyonu oldu. Xiaomi imzası taşıyan bir başka telefon Black Shark 4 Pro da Mi 10S’in liderliğine son veren telefon oldu.

Black Shark 4 Pro Ses Tarafında Rakipsiz!

Black Shark4 Pro şirketin 23 Mart tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte resmiyet kazanacak. Henüz detayları açıklanmasa da oyucu telefonunda da yüksek olasılıkla Harman Kardon destekli stereo hoparlörler olacak. DxOMark incelemelerinde ortam sesinde 83, kayıt kalitesinde de 71 puan alan telefon ortalama 81 puan ile ses tarafındaki yeni lider oldu. DxOMark telefon için şu ifadeleri kullandı:  “Black Shark4 Pro, bugüne kadar test ettiğimiz en iyi ses kalitesine sahip olup etkileyici bir başarı elde etti. Akıllı telefon özellikle ses üretiminde çok iyi. Müzik dinlemek, film izlemek ve tabii ki oyun oynamak için harika bir seçim.

Telefonun başlıca özelliklerinden biraz söz edelim. Black Shark4 Pro’da 6.67 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü 120Hz tarama hızına sahip OLED ekran yer alacak. Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak telefonda öne çıkan özelliklerin başında 120 watt hızlı şarj desteğine 4.500 mAh büyüklüğünde pil geliyor. Oyuncu telefonunda üç arka kamera göreceğiz. Ana kameranın 108 megapiksel çözünürlüklü olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu