Akıllı TelefonOnePlus

OnePlus 11R, OnePlus 11 İle Benzer Tasarıma Sahip Olabilir

OnePlus’ın yeni amiral gemisi OnePlus 11R sızdırılan görüntüsü ile OnePlus 11 ile çok benzer tasarıma sahip olduğu görülüyor.

Dünyaya açılması beklenilen OnePlus 11 amiral gemisi 7 Şubat tarihinde Hindistan’da Cloud 11 etkinliği ile duyurulacak. Çinli teknoloji devi sadece bu amiral gemisi değil yanında OnePlus Ace 2 adında yeni amiral gemisini de piyasaya sürecek. Çin pazarında piyasaya girecek modelin Ace 2, küresel pazarda piyasaya girecek olan modelin 11R isimlerine sahip olacağı biliniyor. İki amiral gemiside farklı özelliklere sahip olasalarda tasarım olarak çok benzer görünüme sahip olacak.

Twitter kullanıcısı IceUniverse tarafından sızdırılan Çin pazarında Ace 2, küresel pazarda OnePlus 11R olarak adlandırılması beklenilen telefonun görüntüsünü sızdırdı. Görselde de görüleceği üzere 11R modeli OnePlus 11 modeli ile neredeyse aynı görünüyor sadece birkaç fark bulunuyor.

OnePlus 11R

Birkaç farka değinmek gerekirse kamera modülü içerisinde Hasselblad logosu bulunmuyor ve telefoto kamerası bulunmuyor. Ayrıca arka kapağı ışıltılı mat bir doku ile değiştirilmiş. OnePlus’ın 11R modelini daha uygun fiyatlı bir telefon yapmayı hedeflediği için bu değişiklikleri yaptığını düşünebiliriz.

Son söylentilere göre OnePlus 11R, Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile güçlendirileceği söyleniyor. OnePlus 11 nispeten daha güçlü ve daha verimli olan Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ile güçlendiriliyor. Ayrıca 11R kavisli kenarlara, HD+ çözünürlüğe ve 120Hz ekran yenileme hızına sahip 6,7 inç AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: OnePlus Ace 2, AnTuTu’dan Etkileyici Bir Puan Almayı Başardı

Telefonun son olarak kamera bölümüne bakacak olursak 12 megapiksel özçekim kamerası ve arka tarafında 50 megapiksel Optik Görüntü Sabitleme destekli ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş lensi ve 2 megapiksel telefoto lensi bulunan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Ancak son sızıntıya göre telefoto lensi değişkenlik gösterebilir. Cihazda 100W kablolu hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh bataryaya sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu