GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony WH-1000XM5 Tasarımı ile Apple’a Rakip Olacak

Sony’nin yeni kablosuz kulaklığı Sony WH-1000XM5 yeni tasarım ile karşımıza çıkacak. Sony’nin yeni tasarımı Apple’ı kıskandıracak.

Sony’nin en çok beklenen ANC kulaklıklarından biri, TechnikNews’in özel bir sunumuyla ortaya çıktı. Tasarım, resimlerde gösterildiği gibi, önceki sürümle kıyasla çok farklı olacak. Sony WH-1000XM5 modeli ile Sony’nin AirPods Max modeline rakip olması bekleniyor. Sahip olacağı Codec’ler ve Hi-Res sertifikası sayesinde AirPods Max’ten daha kaliteli bir ses sunacak olan Sony’nin yeni canavarı bir takım iyileştirmeler ile de gelecek.

Önceki modellerle karşılaştırıldığında, gelecek kulaklıklar daha temiz görünüyor ve daha büyük kulak yastıklarına ve daha yastıklı bir kafa bandına sahip olacak. Ayrıca kulak yastıklarını tutan menteşe de yeniden tasarlandı.

Özelleştirilebilir düğme, bir NC/Ambient düğmesi ile güncellenecek. Ayrıca güç düğmesi, kaydırıcı tipi bir anahtara dönüştürülecek. Spesifikasyonlar açısından, en son modelin ANC etkinken 40 saate kadar kesintisiz oynatma sağlaması bekleniyor.

Sony WH-1000XM5

Bu, Sony-WH-1000XM4 üzerinde 10 saatlik bir sıçrama olacaktır. Şarj süresi de iki katına çıktı ve kulaklıkları tamamen şarj etmek 3,5 saat sürecek. Ancak çıkış tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Muhtemelen Sony yeni kulaklıklarını önümüzdeki ay tanıtıp satışa sunacak. Kablosuz kafa üstü kulaklık pazarında en iyi deneyimi sunan XM serisi yeni modeli ile çıtayı iyice yükseltecek.

Yeni tasarım ile Premium bir görünüme sahip olacak olan XM4, ses konusunda da bir dizi iyileştirme alabilir. Bakalım bu amiral gemisi kulaklık bizlere neler sunacak?

Sony IMX866 Telefon Kameralarını Coşturacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu