Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji Haberleri

Türkiye’ye henüz giriş yapan Zenfone 5Z için çok önemli bir güncelleme daha

Zenfone 5Z için çok önemli bir güncelleme daha yayınlandı. Asus, Zenfone 5 için ilk güncellemeyi yaklaşık bir ay önce kullanıma sunarken, bugün telefon için daha fazla geliştirme ve sistem kararlığı içeren dördüncü güncelleme dağıtılmaya başlandı.

OTA (Şebeke) üzerinden kullanıma sunulan güncelleme 80.11.37.86 yapı numarasına sahip ve haziran güvenlik yamaları/Kamera iyileştirmeleri sunan güncellemeden sadece bir hafta sonra yayımlandı. Son güncelleme telefonun portre modu çekim performansını artırırken, ekran akıcılığında bir dizi geliştirme içeriyor.

Zenfone 5Z için çok önemli bir güncelleme
Zenfone 5Z için çok önemli bir güncelleme

Asus ayrıca, bu güncellemeden sonra, telefon kullanıcılarının daha iyi bir Wi-Fi AP bağlantısına sahip olacağını belirtiyor. Güncelleme bunun yanında birçok hata düzeltmesi ve sistem iyileştirmesi içeriyor.

Zenfone 5Z  ön siparişte

Zenfone 5Z geçtiğimiz haftadan bu yana ülkemizde ön siparişte. Telefon için sön sipariş süreci önemli, zira 400 TL’lik indirim sağlanıyor. 3.299 TL olan ön sipariş fiyatı lansmana özel sınırlı sayıda ürün için geçerli. Telefonun fiyatı daha sonra 3.699 TL’ye çıkacak.

Ön siparişi ASUS e-store ve Vatan Bilgisayar üzerinden verebilirsiniz. Telefon 6GB RAM ve 64GB dahili depolamaya sahip. Renk seçenekleri ise gece mavisi ve meteor grisi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu