Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme V21 5G Giriş Seviyesinin Can Suyu Olacak!

Pazarın hakim isimlerinden realme, V21 5G isimli bütçe dostu modeli için büyük hazırlıklarda. Telefon güzel özelliklerle ve fiyatla gelecek.

Geçtiğimiz haftada realme V21 5G isimli akıllı telefon modelini TENAA sertifika listelerinde görmüştük. Akıllı telefonun birkaç özelliği ortaya çıkmıştı. Ancak şimdi 3C sertifikasını da alan V21 5G, özellikleri konusunda bizlere yeni bilgiler kazandırdı. Gelin yaklaşan telefonun yeni özelliklerine göz atalım.

realme V21 5G Yakında Piyasaya Sürülebilir

RMX3610 model numarası ile çıkış yapmasını beklediğimiz V21 5G, 3C sertifikasını alarak pil detayları hakkında bilgiler sundu. Listeye göre akıllı telefon 10W hızlı şarj adaptörü ile gelecek. Böylece akıllı telefonun 10W hızlı şarj destekleyeceğini düşünebiliriz. Buna ek olarak akıllı telefon 5G desteği de sunacak.

realme V21 5G

Daha önceden TENAA listesi, V21 5G’nin 720 x 1600(HD+) piksel çözünürlük sunan bir ekrana sahip olacağını aktarmıştı. 5G yonga seti ile gelmesi beklenen telefonun 2.2GHz saat hızında çalışan işlemciye sahip olması bekleniyor. Akıllı telefon 8GB RAM ve 256GB’a kadar dahili depolama seçenekleri de sunacak. Cihazın işletim sistemi detayları henüz mevcut değil ancak akıllı telefonun 5.000 mAh kapasiteli pil ile geleceği belli oldu.

Güvenlik için yalnızca yüz kilidi sistemine sahip olacak telefonun mavi ve siyah renk seçenekleriyle geleceği düşünülüyor. Oldukça uygun fiyattan tanıtılmasını beklediğimiz akıllı telefonun kamera konusunda da beklenen düzeylerde bir performans sunmasını bekliyoruz. Yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

Realme Pad X Tablet Sektörünü Hareketlendirecek

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu