Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno5 A Göründü! Çıkışı Yakın

Merakla beklenen OPPO Reno5 A Google Play destekli cihazlar listesinde görüldü. Cihaz ciddi adımlar atarak karşımıza çıkacak.

Akıllı telefon pazarındaki hareketlilik ve rekabet devam ediyor. Korona virüsüne rağmen yeni akıllı telefonlar piyasadaki yerlerini almaya devam ediyor. Hal böyle olunca da rekabet gün geçtikçe kızışmaya devam ediyor. Özellikle şu sıralar Çinli teknoloji üreticileri yeni akıllı telefonları ile dikkatlerimizi çekmeye devam ediyor. Hem ucuz hem de yüksek performansı karşımıza çıkaran Çinli telefon üreticileri rekabetin fitilini ateşliyorlar. Bugün OPPO Reno5 A Google Play destekli cihazlar listesinde karşımıza çıktı.

OPPO’nun bu yıl birbirinden güzel telefonlar ile karşımıza çıktığından defalarca kez söz ettik. 2021’in ilk yarısını tamamlamaya doğru gittiğimiz şu günler de şirket yeni bir akıllı telefon ile yine dikkatleri çekiyor. Uzun bir süredir beklenen Reno5 A nihayet doğrulandı ve çıkış yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar.

"<yoastmark

OPPO Reno5 A Google Play Destekli Cihazlar Listesinde Görüldü

Dimensity 720 yonga setine sahip olan akıllı telefon, 6GB RAM ve 129GB depolama ile karşımıza çıkacak. Android 11 tabanlı ColorOS 11.2 ile kullanılacak olan telefon Google Play hizmetlerini de destekleyecek. Liste de görünen A101OP ve CPH2199 model numaralı telefonlardan bir tanesinin Reno5 A olduğu iddia edilirken cihazın da yakında piyasaya çıkış yapabileceğinin altı çiziliyor. Cihazın öncelikle Japonya’da piyasaya çıkış yapması bekleniyor. Diğer ülkelere gelip gelmeyeceği hakkında şuan için net bir bilgi yer almıyor. Konuyu yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu