Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTabletTeknoloji

Canavar OnePlus Pad için Üzücü Gelişme!

Uzun zamandır beklenen amiral gemisi tablet OnePlus Pad, üzücü bir erteleme kararıyla karşımızda. İşte gelişmenin detayları.

OnePlus Pad çok uzun zaman önce ortaya çıkmıştı. Neredeyse 2021 yılının sonunda ortaya çıkan tablet, 2022 yılında piyasaya sürülecekti. Ancak son gelişmeler bu durumun gerçekleşmeyeceğine işaret ediyor. Gelin detaylara göz atalım.

OnePlus Pad Tanıtımı 2023’e Ertelenmiş Olabilir

Şirketin ilk tableti unvanını taşıyacak olan OnePlus Pad, birçok Avrupa ve Asya ülkesinde seri üretim aşamasına girmişti. Mayıs ayında ise tablet, dahili testlere giriş yapmıştı. Böylece amiral gemisi tabletin bu yılın en geç ikinci yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak ünlü bir sızıntıcı, bu durumun beklenenden daha geç olacağını aktardı.

Bildirilenlere göre tablet ertelenerek 2023 yılının ilk yarısında piyasaya sürülecek. Böylece şirketin ilk tabletiyle kavuşmak için biraz daha sabredeceğiz gibi gözüküyor. Tabletin özelliklerinden bahsetmek gerekirse ön kısımda 12.4 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlükte OLED ekran ile karşılaşıyoruz.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alması beklenen tablet, 6GB RAM ile desteklenecek. 45W hızlı şarj destekli 10.090mAh kapasiteli batarya tabletin pil sistemini oluşturacak. Arkada 13 Megapiksel birincil ve 5 Megapiksel yardımcı kamera yer alacak. Önde ise 8 Megapiksel gücünde selfie lensi bulunacak.

Google’ın yeni tanıttığı Android 12L işletim sistemi üzerinde işlem yapması beklenen tablet, 443$ fiyat etiketiyle tanıtılacak. Ancak bu fiyat bölgeden bölgeye değişebilir. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu