Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple’da şok! Good Bye Jony Ive

Apple’da sürpriz bir gelişme yaşandı ve şirketin tasarım başkanı Jony Ive Apple’dan ayrıldı. Peki bu ne anlama geliyor? iPhone’ları kim tasarlayacak?

Apple ve Jony Ive arasındaki ilişki Steve Jobs’ın “Apple’ın ruhu Jonathan Ive’dır” demesine dayanır. Tim Cook’un ayrılmasını beklerdik ama Apple’ın baş tasarımcısı ve Kıdemli Başkan Yardımcsı Ive’ın Apple’dan ayrılacağı aklımıza gelmezdi ama bugün gelen bir haber gündeme bomba gibi düştü. Maaşlı çalışmaktan sıkıldığını anladığımız Jonathan Ive LoveFrom adında bir girişimin başına gelmeye hazırlanıyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Jony Ive iPhone tasarımlarını yapmaya devam edecek!

Dış kaynaklı basının sızdırdığı bu habere baktığınızda Johny’nin iPhone tasarımlarını yapmaya devam edeceğini görüyoruz. Bu da Apple’ın ruhuna tamamen ters bir durum. Apple hiçbir dönemde tasarımlaını dışarıdan alan bir üretici konumunda olmadı. Steve Jobs’ın şirketten kovulmasından sonra Steve Jobs’ın açtığı Next bir dönem Apple’a destek olsa da daha sonra Apple Steve Jobs’ı CEO ve şirketini de kendi bünyesine katmıştır.

Bakalım Apple bundan sonra yola nasıl devam edecek? Biz Appel’ın dışarıdan tasarım satın almasını (bu Jonathan Ive bile olsa) etik ve güvenilir bulmuyoruz. Bakalım neler olacak?

Ve sonunda oldu! Vivo 120W şarj desteğini resmen açıkladı! Yok artık!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu