Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Series 8 Nasıl Olacak?

Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 8 için sızıntılar gelmeye başladı. Yeni modelde yepyeni bir tasarım bizleri karşılayabilir.

Akıllı saat pazarının oluşmasını sağlayan Apple Watch yeni modelleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Apple’dan şimdi de Apple Watch Series 8 modeli gelecek. Eylül ayındaki iPhone 14 etkinliğinde tanıtılması beklenen bu model hakkında bugün ortaya yeni bilgiler çıktı.

Twitter’da ShrimpApplePro ismindeki bir kullanıcı; Apple Watch Series 8’in düz ekranlı yeni bir tasarıma sahip olabileceğini dile getirdi. Atılan tweet’te sızıntı yapan kişi; yaklaşmakta olan Apple Watch’un düz ön cam ekrana sahip olacağını iddia etti. Bu zamana kadar gelen sızıntılar da bizlere bunu gösteriyordu.

Jon Prosser, o zamanlar piyasaya sürülmemiş Apple Watch Series 7’nin tasarımını ortaya çıkarmıştı. Jon yeni modelin düz ekranlı olacağını düşünüyor.

Yeni sızıntı yapan ShrimpApplePro ise yeniden tasarlanan akıllı saatin iPhone 14 ile tanıtılacağını da sözlerine ekledi. Apple’ın bu yıl şeker ölçme özelliğini saatine ekleyemeyeceği söyleniyor. Yine de sağlık özelliklerine odaklanacak olan Apple umarız batarya konusunda da bir atılım yapar. Rakipleri 14 güne kadar kullanım süresi sunarken Apple’ın her gece kullanıcılarını priz başına dikmesi pek hoş bir durum değil.

Fiyat açısından yeni seri yine aynı fiyat aralığında satışa sunulacak. Ülkemiz pazarına 6.000 TL bandında geleceğini düşündüğümüz bu modellere yeni renk seçeneği de eklenebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu