Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei, P20 ve P20 Pro için Android Pie güncellemesini dağıtıyormuş

Google’ın Android 9 Pie güncellemesini resmi olarak yayınlamasının üzerinden çok geçmeden Huawei, söz konusu güncellemeyi ilk etapta alacak birkaç modelin ismini açıkladı. Bakıldığı zaman bunların tümü Kirin 970 işlemcisinden güç alan amiral gemi telefonlardı. Bu açıklamanın üzerinden çok geçti ve bazı bölgelerde Android 9 Pie beta güncellemesi başladı. Son zamanlarda ise Huawei cephesinden P20 ve P20 Pro için güncellemenin global çapta başladığı bilgisi geldi. Ancak kullanıcı yorumlardan ve her gün gelen onlarca sorudan anladığımız kadarıyla güncelleme henüz ülkemizde hiçbir P20/P20 Pro kullanıcısıyla buluşmuş değil.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

P20 ve P20 Pro
P20 ve P20 Pro

Görünüşe bakılırsa bu durum birçok ülke için geçerli. Twitter üzerinden Huawei’ye güncellemenin P20 için global çapta ne zaman başlayacağı sorusu yöneltildi. Huawei soruya güncellemenin küresel çapta başladığını ve genişlemeye devam ettiği yanıtını verdi.  Güncelleme ayrıca partiler halinde dağıtılıyor ve bazı ülkelerdeki P20 / P20 Pro kullanıcıları Android 9 Pie güncellemesini daha hızlı alacak.

Huawei ayrıca yakın zamandaki bir açıklamasıyla Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Porsche Design, Mate RS Porsche Design, P20, P20 Pro, Honor 10, Honor V10 ve Honor Play için de güncellemenin küresel çapta başladığını duyurdu. Bu telefonlardan birini kullanıyor ve Android 9 Pie güncellemesini aldıysanız lütfen bize bildirin.

Müjde! Vestel Venus Z10 Android Oreo güncellemesi başladı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu