Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriLGTablet

LG G6 duvar kağıtları yayınlandı! Hemen indir

LG G6 duvar kağıtları yayınlandı. Mobil Dünya Kongresi’nin dikkat çeken tanıtımlarından biri olan LG G6 akıllı telefonun 5.7 inç büyüklüğünde 18:9 formatına sahip ve 2880 x 1440 piksel çözünürlüğünde Quad HD+ ekranını süsleyen yeni duvar kağıtlarını dilerseniz hemen indirerek Android cihazınızda deneyebilirsiniz.

Android 7.0 Nougat tabanlı LG UX 6.0 kullanıcı arayüzüyle çalışan telefonun yüksek çözünürlüklü ekranı HDR10 ve Dolby Vision HDR özelliklerini de barındırıyor. Yeni özellikler telefonun sahip olduğu ekranın daha yüksek parlaklık, daha iyi renkler ve daha iyi detaylar eşliğinde görüntü ve video yansıtacağı anlamına geliyor.

LG G6 duvar kağıtları

LG G6 cephesinde şu an için en büyü handikap Snapdragon 821 işlemcisi olarak görülüyor. Geçen yıl tanıtılan işlemcinin hala çok güçlü olduğu belirtmekte yarar var, ancak önümüzdeki ay tanıtılacak ve LG G6’nın en önemli rakibi olacak Galaxy S8 modelinde Snapdragon 835 işlemcisi yer alacak. LG G6 hakkında tüm detaylara buradaki haberimizden göz atabilirsiniz. LGG 6 duvar kağıtlarını ise buradan indirebilirsiniz.

Huawei P10 kutu açılış videosu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu