Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Band 4 karşınızda! Renkli ekran ve yepyeni özellikler

Xiaomi’nin Mi Band akıllı bileklik serisi şu an dünyada satış rekorları kırıyor. Şık tasarım, bol işlev ve uygun fiyatı bir arada sunan bileklik ailesine çok yakında yeni bir model dahil edilecek. Xiaomi Mi Band 4 kısa süre bazı kurumlarca onaylandı. Ayrıca bilekliğin net olmayan bazı görüntüleri de sızdırıldı.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi Mi Band 4 görüntüleri

Yakında tanıtılacak Mi Band 4’ün bu defa resmi görüntüleri internete servis edildi. Muhtemelen birçok kişinin alım listesinde olan bileklik selefine benziyor, fakat daha fazla işlevsellik sunacak. Her şeyden önce Mi Band 4’te renkli ekran göreceğiz. Renkli ekran kuşkusuz bilekliğe yeni bir hava getirecektir.

Bir diğer gelişmede bilekliğin akıllı bir asistan sayesinde sesli komutları yerine getirecek olması. Henüz kesin değil, ancak Mi Band 4’ün global versiyonunda Google Asistan desteği görebiliriz. Müzik çalar kontrolleri zenginleştirilen bileklikte şarkıları çalmak, durdurmak,  ilerletmek  daha kolay hale gelecek.

Yakın zamanda çıkış yapacak Mi Band 4’ün can alıcı özelliği bir kez daha fiyatı olacaktır. Mi Band 3’ü 30 $’dan satışa sunan Xiaomi’nin Mi Band 4’ün belirleyeceği fiyatın 35- 40 $ seviyesinde olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu