Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemQualcommSamsungTeknoloji

Galaxy S23 FE Sızıntıları Gelmeye Başladı

Samsung geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi serisine Galaxy S23 FE modelini eklemeye hazırlanıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy Unpacked etkinliği ile hem amiral gemisi Galaxy S23 serisini duyurdu. Önceki modeline bakılarak çeşitli iyileştirmeler getirdi. Şimdi ise yeni seriye 2020 yılında Galaxy S20 serisi ile başlatmış olduğu Fan Edition (FE) modeli için hazırlıklar yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Galaxy S23 FE modeli için şimdi yeni sızıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Galaxy S23 FE modeli Twitter kullanıcısı Connor tarafından yapılan açıklama ile ana modele kıyasla daha uygun fiyat etiketine sahip olması için geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile güçlendirilecek. Geçtiğimiz günlerde çıkan söylentilerde ise yeni modelin bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Bir önceki model olan S22 FE’nin geçtiğimiz yılın sonlarına doğru tanıtıldığı düşünülürse ikinci yarının sonlarına doğru piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz.

Galaxy S23 FE

Ayrıca daha önceki sızıntılarda Galaxy S23 FE modelinin daha önceki modellerle kıyaslandığında daha fazla pazarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu sayede hem Galaxy A serisininin yokluğunu hafifletmeye çalışacak hem de ana modellere ulaşamayan kullanıcılar için daha uygun bir alternatife geçmiş olacak.

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Sınırlı Üretim Piyasaya Sürüldü

Yeni model hakkında sızıntılar dahil şimdilik bilinen tüm bilgiler bunlardan ibaret. Ana modele göre kıyaslandığında teknik özellikler açısından biraz düşük sürümlere geçilmesini bekleyebiliriz ancak tasarım açısından çok fazla değişikliğe gidilmesi beklenmiyor. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de Samsung tarafından açıklanan paylaşımlar ile daha fazla bilgiye sahip olmayı bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu