Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiVideo İncelemelerXiaomi

5. Xiaomi MIUI Fan Buluşması nasıl geçti? vLog

Dünyanın en büyük dördüncü üreticisi konumuna yükselen ve gözünü Huawei‘nin koltuğuna diken Xiaomi‘nin global pazarda her geçen gün dsaha fazla büyüdüğüne şahit oluyoruz. Bu büyüme oldukça planlı bir biçimde yürüyor zira Avrupa pazarına açılan ve hem fiziki hem de sanal mağazaları ile kendi hayran kitlesini oluşturan Xiaomi, ülkemiz pazarında da büyük bir kullanıcıya hitap ediyor. Ülkemizde ortalama her ay 30 bin kişi tarafından tercih edilen Xiaomi markası daha fazla kişiye ulaşmak ve Xiaomi kullanıcılarını bir araya getirmek için Cepport sponsorluğunda 5. Xiaomi MIUI Fan Buluşması yaptı.

Xiaomi MIUI Fan Buluşması nasıl geçti?

Biz de teknoburada.net olarak bu buluşmaya davetliydik ve bu daveti de sizler için görüntüledik. vLog tadındaki bu videoda hem röportajlar hem de buluşmaya ait detayları bulabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde Xiaomi’nin bize neler sunabileceğini de Cepport ile görüştük ve bunu röportajı da önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Zira şu anda elimizde olan ve incelemsini yapacağımız Xiaomi BlackShark gibi telefonlar satışa sunulacak. Xiaomi Mi Mix 2S ile ilgili de oldukça önemli bir bilgi sahibi olduk. Zira şu anda Cepport‘un satışa sunmadığı ürünlerin global sürüm olmadığı da gelen bilgiler arasında.

Seneye bizim de sponsor olacağımız bu buluşmaya hep birlikte yakından bakalım. Birçok takipçimiz ile de buluştuğumuz ve görüştüğümüz bu eğlenceli video ile sizleri baş başa bırakıyoruz…

Xiaomi MIUI 10 stock Android izleri taşıyor! Arayüz değişiyor mu?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu