Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mix Fold 2, Xiaomi 12S Ultra Gibi Bekleyenleri Üzecek

Yeni bir rapora göre katlanabilir akıllı telefon Xiaomi Mix Fold 2 sadece Çin’e özgü olacak. Xiaomi 12S Ultra ile aynı kaderi paylaşacak.

Xiaomi’nin ikinci nesil katlanabilir telefonu bir süreden beridir haberler konu olmakta. Çin’de sertifika sürecinden geçen Xiaomi Mix Fold 2 iddiaya göre sadece Çin pazarına yönelik olacak. Hatırlatmak gerekirse birinci nesil Xiaomi Mix Fold modeli de Çin dışında satışa sunulmadı. Xiaomi’nin özel akıllı telefon modellerini sadece Çin’de satışa çıkarması bir süredir sert bir şekilde eleştirilmekte. Özellikle Leica kameralı Xiaomi 12S Ultra için benzer bir açıklama yapılması telefonu bekleyen pek çok kişide hayal kırıklığına neden oldu. Xiaomi daha sonra 13 serisindeki Ultra modelinin küresel çapta satışa sunulacağını açıklasa da eleştirilen önü kesilmiş değil.

Önce Xiaomi 12S serisi ardından Mix Fold 2’nin sadece Çin’e özgü bir telefon olacağı iddiası küresel pazardaki Xiaomi kullanıcılarını epey kızdıracak. Xiaomi’nin yine MIUI arayüzünün Çin versiyonundaki tüm özellikleri global versiyona sunmaması da yine bir süreden beridir eleştirilerin hedefinde.

Xiaomi Mix Fold 2

Xiaomi Mix Fold 2 Neler Sunacak?

Katlanabilir telefon açıldığında 8 inç büyüklüğünde bir ekranla karşımıza çıkacak Çift yönde katlanabilir olduğu öne sürülen telefonun dış ekranı ise 6.5 inç büyüklüğünde olacak. Sevindirici olan gelişme telefonda bu defa hem iç hem de dış ekranın 120Hz tarama hızını destekleyeceği. Öte yandan Xiaomi yeni menteşe sistemiyle katlanabilir izleri büyük ölçüde giderecek.

Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonda  Leica tarafından desteklenen ve Dolby Vision HDR video kaydedebilen 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera yer alması bekleniyor.

Xiaomi Android 13 Güncellemesini Test Etmeye Başladı! İşte Güncelleme Alacak İlk Modeller

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu