Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Neo 7 için Tarih Verildi! Canavar Geliyor

Mobil devinin yaklaşan akıllı telefonu iQOO Neo 7 için nihayet tarih verildi. Canavar akıllı telefon yakında bizlerle olacak. İşte detaylar.

Geçtiğimiz haftalarda iQOO, Z6 Lite modeliyle karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise markanın Neo serisine yeni bir üye katılıyor. Kayıtlara iQOO Neo 7 ismiyle geçen akıllı telefon için çıkış tarihi belli oldu. Ayrıca yeni detayları da mevcut. Gelin bütün detaylara göz atalım.

iQOO Neo 7, 20 Ekim’de Tanıtılıyor!

Kayıtlara göz attığımızda Neo 7’nin 20 Ekim tarihinde geleceğini görüyoruz. Uzun zamandır beklenen akıllı telefon, taşıyacağı özelliklerle üstün performans sunacak. Turuncu renk seçeneğiyle parlayan akıllı telefonun resmi tanıtım afişi de yayınlandı. Telefonun çıkış tarihi bilgisi de bu afiş üzerinde yer alıyor.

Telefonun teknik özellikleri de oldukça iddialı. Ön kısmında  6.78 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğe sahip olan 120Hz yenileme sağlayan AMOLED ekran ile gelmesi beklenen Neo 7 büyük bir ekran deneyimi sunacak. Telefonun ön kısmında deliğe yerleştirilmiş bir selfie lensi ve arka kısmında üçlü kamera sistemi yer alacak.

 iQOO Neo 7’nin MediaTek Dimensity 9000+ yonga setinden güç aldığını da görmüştük. Akıllı telefona 8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB gibi olağan RAM ve depolama seçeneklerinin eşlik etmesi bekleniyor. Telefon bu yüksek performanslı kurulumu 120W hızlı şarj destekli 5.000 mAh olan büyük kapasiteli bir pil ile sağlayacak.

Telefonun optik tarafında ise 50 Megapiksel(Sony IMX766V) birincil kamera, 13 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 12 Megapiksel derinlik ünitesi yer alacak. Telefonun resmi özellikleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu