Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberlerirealmeTeknoloji

realme Watch S Pro özellikleri ve görüntüleri sızdırıldı!

realme Watch S Pro özellikleri ve görüntüleri internette sızdırıldı! Federal İletişim Komisyonu’ndan onay alan saat yakında piyasaya çıkabilir!

realme‘nin yakında piyasaya çıkacak yeni bir akıllı saatini lansmanda herkese tanıtmıştı ve FCC(ABD Federal İletişim Komisyonu) listesinde realme Watch S Pro özellikleri ve resimleri piyasaya sürülmeden önce gözler önüne serildi.

realme Watch S Pro (RMA186), 1,39 inç ölçülerinde yuvarlak bir kadrana sahip olacak. 454x 54 çözünürlüğe sahip bir AMOLED dokunmatik ekrana sahip. Yanlarda iki düğme bulunuyor ve kadran bir takimetreye sahip.

Kullanıcı kılavuzunda realme Watch S Pro‘nun yürüme ve koşma için otomatik tanımlayabilen sensörleri ile adımları, mesafeyi ve kaloriyi izleyebileceğini iddia ediyor. Ayrıca dinamik kalp atış hızı izleme, uyku takibi ve bir kandaki oksijen oranı(saturasyon) sensörüne sahip. Diğer özellikler arasında çağrı bildirimi, müzik kontrolü, kamera kontrolü ve telefon bulma özelliği yer almakta.

Akıllı saat, Bluetooth Düşük Enerji ile bağlanacak ve verileri telefonunuzla senkronize etmek için realme Link uygulamasıyla çalışacak. Saatin ayrıca 420mAh dahili bir bataryası var ancak batarya ömrü belirtilmemiş. Resimlerde, saatin altına şarj etmek için takılan manyetik bir şarj cihazı görülüyor.

realme Watch S Pro, 46,1 mmx12,8 mm (kayışlar hariç) ölçülerinde ve kayış hariç 63,5 gram ağırlığında. Akıllı saatin ne zaman piyasaya sürüleceğine dair bir bilgi yok, ancak piyasaya çıktığında önceden duyurulmuş olan realme Watch‘tan daha pahalı olacağı tahmin ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu