Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo DxOMark için “fazla da şey etmemek lazım” dedi!

DxOMark sitesi birçok kişi için halen ciddiye alınır bir kurum olsa da biz yayın olarak bu kurumun verdiği puanları “eyyam” olarak değerlendiriyoruz. Bunun sebeplerini ve bu konudaki görüşlerimizi geçtiğimiz günlerde sevgili Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Kılıç oldukça güzel bir yazı ile kaleme aldı. Bu yazıyı okuyan! (işin latifesi; ama keşke okusa) Oppo Başkan Yardımcısı Shen Yiren DxOMark ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Bildiğiniz üzere Oppo DxOMark puanlarına değer vermeyen bir üretici ve sıralamaya baktığınızda da Oppo telefonlarını göremiyorsunuz. Sorumlu yayıncılık gibi bir kaygısı olmayan DxOMark ise Oppo‘nun telefonlarını inceleme ihtiyacı duymuyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Oppo DxOMark puanları nerede?

Oppo Başkan Yardımcısı Shen Yiren kişisel Weibo adresinde yaptığı açıklamada “DxOMark’ın belli standartları oturttuğuna inanmıyorum. Bir standartlar dizinine ihtiyaç var. Peki gerçekten de DxOMark puanlarına ihtiyacınız var mı?” açıklamasında bulundu.

Oppo Başkan Yardımcısı Shen Yiren bizimle aynı düşünceye sahip ama biz bunun çok daha ötesinde bir haber ile sizleri baş başa bırakmak istiyoruz. Bu haberi okuduysanız lütfen ama lütfen aşağıdaki linki de tıklamanızı ve yazdıklarımıza bir göz atmanızı sizlere öneriyoruz…

Huawei P20 Pro Samsung Galaxy S10’dan daha iyiymiş

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu