Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Lens iOS ve Android için yeni özellikleri ile karşımızda!

Google‘ın son dönemde en çok önem verdiği servislerden birisi olan Google Lens güncelleme alarak daha fazla özelliğe kavuştu ve bu noktada kullanıcılarına daha fazla detay sunmaya başladı. Açıkçasını söylemek gerekirse Google Lens ülkemizde Amerika’da olduğu gibi çalışmıyor ama zaman içinde ülkemizde de tüm özelliklerin detaylı bir şekilde kullanılabileceğine inanıyoruz. Bugün yapılan güncelleme ile hem Android hem de iOS kullanıcıları için yenilikler eklendi.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Google Lens güncelleme aldı peki yeni ne var?

Öncelikle Pixel telefon kullanıyorsanız Google Lens‘in telefona entegre olarak geldiğini görebilirsiniz. Yani uygulamayı açmak için özel bir şey yapmanıza gerek yok. Bununla birlikte bir diğer yenilik ise Google Asistan, Google Foto ve Google Arama uygulamaları aynı anda çalışabilecek. Bu gerçekten oldukça önemli bir gelişim. Bir yemek aradığınızda o yemeği en yakında nerelerde yiyebileceğiniz sizlere gösterilecek. Örneğin bir hamburgeri Google Lens ile taradığınızda size en yakın hamburger restoranları gösterilecek.

Bir başka yenilik ise Google Lens ile Google Translate uygulamasının birlikte çalışabilmesi olmuş. Yabancı dildeki bir cümlenin fotoğrafını çektiğinizde artık Google Lens uygulaması ile rahatlıkla çeviriye ulaşabileceksiniz. Google, yeni nesil uygulaması Google Lens için büyük yatırım yapıyor; bakalım neler olacak?

Casper VIA G4 inceleme – Değişim dediğin böyle olur

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu