Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K60 Ekran Konusunda Çığır Açabilir

Redmi’nin 2023’te tanıtacağı yeni canavarı Remi K60 kendini gösterdi. Bu telefon 2K çözünürlüğünde göz sağlığını koruyan ekran ile gelebilir.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’den yeni telefonlar gelmeye tam gaz devam ediyor. Firma şimdi de karşımıza Resmi K60 ile çıkmaya hazırlanıyor. Ekran konusunda önümüzdeki yıl yeniliklerine tam gaz devam edecek olan firmanın yeni planları belli oldu.

Aktarılan son bilgilere göre Redmi K60 serisi, kullanıcı göz koruma teknolojisinin yanı sıra yanlarda kavisli olacak 2K çözünürlüklü bir ekran alacak. Sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station’a göre seri, Snapdragon platformları üzerine inşa edilmiş iki üst düzey model içerecek. Muhtemelen dizide başka ekranlar alacak daha uygun fiyatlı modeller olacak.

Xiaomi Group Çin Başkanı Lu Weibing’in “Redmi K60’ta Dynamic Island’a gerçekten ihtiyacınız var mı?” sorusunu aktif olarak tartışmaya açmıştı. Bu da telefonun nihai tasarımının hala tamamlanmadığını gösteriyor. Yani Redmi, karşımıza iPhone 14 Pro benzeri bir çentik sistemi ile çıkabilir.

Redmi K60

Gelen son bilgilere göre Redmi’nin yeni serisi önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtılacak. Farklı modeller içerecek olan bu seride Snapdragon 8 Plus Gen 1 ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga setleri kullanılacak. Çinli firmanın Dimensity yonga setlerine neden yer vermeyeceği ise merak ediliyor

Fiyat/Performans noktasında yine rakiplerine göz dağı verecek olan Redmi, bu seriyi önce Çin sonrasında ise Avrupa pazarında satışa sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu