Akıllı SaatAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Watch 2 Pro Bir İlki Gerçekleştirerek Tanııtldı

Xiaomi'nin beklenen akıllı saati tanıtıldı. Xiaomi Watch 2 Pro, Qualxcomm'un Snapdragon W5+ Gen 1 işlemci biriminden güç alıyor.

Şirket, yeni amiral gemisi akıllı telefonları Xiaomi 13T ve Xiaomi 13T Pro’nun yanı sıra bugün amiral gemisi akıllı saati Xiaomi Watch 2 Pro modelini de görücüye çıkardı. Şirket daha önce vaat ettiği gibi yeni nesil akıllı saatinde Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1 işlemci birimini kullanıyor. Watch 2 Pro aynı zamanda Xiaomi‘nin Android Wear tabanlı ilk akıllı saati oldı. Saat, Google Haritalar, YouTube Müzik, Google Asistan, Google Cüzdan ve diğer tescilli Google uygulamalarına otomatik olarak erişim sağlayacak.

Saat paslanmaz çelikten yapılmış olan saatte 46 mm kadran yer alırken, ekran 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip ve AMOLED tabanlı. SDaate entegre bir GPS alıcısı ve LTE modem bulunuyor. LTE modelinde akıllı saati herhangi bir akıllı telefona bağlamanıza gerek kalmadan aramalar gerçekleştirilebilecek.

Akıllı saat ne yazık ki EKG kaydını desteklemiyor ancak kalp atış hızı ve SpO2 sensörleri, uyku ve stres takibi bulunuyor. Ayrıca 150’den fazla eğitim modu vardır ve pil kullanım süresi 65 saate ulaşıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu