Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji Haberlerirealme

İki Yeni realme Note Modeli Bu Yıl Geliyor

realme'nin yeni Note serisinin modelleri çok hızlı bir şekilde piyasaya sürülüyor. Bu seride farklı kademelerde ürünler yer alacak.

realme Note 50 yolda ve yalnız olmayacak. Şirketin yılsonuna kadar üç telefonun geleceği ve 10 milyon adetlik satış hedefiyle seri için büyük planları var.

realme Avrupa CEO’su ve Küresel Pazarlama Direktörü Francis Wong, iddialı planları açıkladı ve şirketin yeni serisinin piyasaya sürülmesi konusunda biraz daha ışık tuttu.

İlk realme Note akıllı telefonu 23 Ocak’ta Filipinler’de piyasaya sürülecek ve önümüzdeki birkaç ay içinde ona iki akıllı telefon daha katılacak.

realme’nin Note serisi, şirketin portföyündeki 100$/100€’nun altındaki açığı kapatacak. Yani diğer üreticilerin genellikle orta sınıf ürünler olan Note serilerinden daha aşağıda konumlandırılacağı anlamına geliyor. Realme Note telefonları önümüzdeki birkaç yıl içinde şirketin iş yaptığı hemen hemen her pazara sunulacak.

Hedef yalnızca 2024 yılında 10 milyon adet satmak. Şirket, Note serisinin üstün yapım kalitesinin, rakiplerinden daha iyi tasarımlar ve daha kaliteli malzemeler vaat ederek bunu başarmasına yardımcı olacağından emin.

realme ayrıca giriş seviyesi cihazlar için geleneksel bir sıkıntı noktası olan üstün kalite kontrolü ve daha iyi satış sonrası destek sunacağını iddia ediyor. Yazılım desteğinin süresine ilişkin herhangi bir ayrıntıya sahip olmasak da Realme, doğrudan rakipleriyle karşılaştırıldığında daha uzun garantiler ve daha fazla güncelleme sunmayı hedefleyeceğini söyledi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu