Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Bu Samsung Galaxy Modelleri için Android 12 Geliyor!

Samsung’un Android 12 güncellemesi için izleyeceği yol haritası netleşmeye başladı. Bu Galaxy modelleri için güncelleme yakında gelecek.

Şu sıralar Android telefon sahipleri Android 12 güncellemesinin telefonlarına ne zaman geleceğine odaklanmış durumda. Güney Koreli teknoloji devi Samsung da son yıllarda güncelleme konusunda vites yükselterek kullanıcılarını sevindirmişti. Bugün ise güncellemeyi alacak olan belli başlı Galaxy modelleri ortaya çıktı.

Kaynağa göre Samsung, resmi web sitesinde Galaxy A52 ve Galaxy A72 akıllı telefonlarının açıklamasını güncelledi. Bu açıklamalarda telefonların Android 12’den gücünü aldığı açıkça görünüyor. Samsung’un orta sınıf telefonlarına bile güncellemeyi hızlıca sunacak olması oldukça sevindirici bir haber diyebiliriz.

Şu an itibariyle yeni güncelleme dört Galaxy A serisi modeli için onaylandı. Güncellemeyi alacak bu modeller Galaxy A72, A52, A52 5G, A52s 5G olarak listeleniyor. Ancak bu liste Galaxy A32’nin Android 12’yi almayacağı anlamına gelmiyor. Galaxy A32 için güncelleme daha sonra piyasaya sürülecek.

Galaxy A52 ve Galaxy A72

Onaylanan bu dört modele Şubat ayında güncellemenin sunulması bekleniyor. One UI 4.0 arayüzü ile gelecek olan bu güncelleme söylenene göre telefonları coşturacak. Android 12’nin en iyi One UI 4.0 arayüzü ile çalıştığı da söyleniyor. Eğer böyle olursa Galaxy modellerinde ciddi performans ve stabilite artışları görebiliriz.

Galaxy S20 ve S21 serisi de yine 2022’nin ilk çeyreğinde tüm dünyada Android 12’den beslenmeye başlayacak. Aynı şekilde Note 20 serisi de bu güncellemeyi çok yakında almaya başlayacak. Türkiye pazarına önümüzdeki yılın ilk ışıklarında geleceğini düşündüğümüz yeni güncelleme bakalım sorunsuz bir deneyim yaşatabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu