GenelGüncel Teknoloji Haberleri

Samsung Apple’ı ti’ye aldı, iPhone’un alarmı ile dalga geçti

Apple ile Samsung arasındaki atışmalara bir yenisi daha eklendi. Koreli teknoloji devi, iPhone’un alarm sorunuyla dalga geçti.

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Apple ve Samsung, birçok alanda alışverişleri olsa da kıyasıya rekabet içerisindeler. Akıllı telefon pazarında her iki şirket pek çok anlamda yarışıyor, telefonlarına kattığı özelliklerle de rakibine gözdağı veriyor.

Zaman zaman bu iki şirketin çatışmalarına denk gelmişsinizdir. Kısa süre önce buna bir yenisi daha eklendi ve bu kez Samsung, Apple’ın iPhone’larını tiye aldı. Hem de alarm sorunundan…

iPhone’un alarm sorunu dalga konusu oldu

Özellikle son güncellemelerle birlikte iPhone’larda görülen hataların sayısı artmış durumda. Reddit ve Apple forumlarında sık sık şikayet konuları açılırken, şimdi de alarmlarda yaşanan sorunlar teknoloji gündeminin ana başlıkları arasında yer aldı.

Bazı iPhone’larda alarmın çalmaması kullanıcılardan tepki alırken, Koreli teknoloji devi Samsung da yaptığı bir paylaşımda bu sorunla dalga geçti.

Şirket, video formatındaki son Instagram paylaşımına “Alarmlarımızın KAPANDIĞINDAN emin olabilirsiniz” yazarak başlığa “Samsung kullanıcıları bugün zamanında uyandı” ifadelerini kullandı.

Her ne kadar paylaşımda Apple’ın adı geçmese de, ima edilen şirketin direkt Apple olduğunu herkes kolaylıkla anlayabilir.

Geçtiğimiz aylardan bu yana yaşanan sorun için Apple durumun farkında. iOS 17 işletim sisteminde görülen alarm problemi için çalışmalarını sürdüren teknoloji devi, yakında düzeltme yamasını içeren bir güncelleme yayınlayacağının sözünü verdi. 

Peki sizler iOS 17 sonrası iPhone’da hangi sorunlarla karşılaştınız? Yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu