Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Ring, Uzun Pil Ömrü Arayanları Memnun Edecek

Samsung Galaxy Ring özelinde detaylar gelmeye devam ediyor. Oldukça fütüristik bir düşünce olan cihazın pil ömrü açığa çıktı.

Dün Samsung bize ilk akıllı yüzüğünün birçok detayını verdi. Geçen ay Galaxy Unpacked etkinliğinde ilk duyurulmasından bu yana Galaxy Ring hakkında pek çok bilgi öğreniyoruz. Bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Şimdi ise Güney Koreli marka, yaklaşmakta olan giyilebilir cihazın pil ömrünü açıkladı.

Koreli haber kaynağı Financial News, Galaxy Ring brifingine katıldı. Yayın, Samsung’un akıllı yüzüğünün beş ila dokuz günlük bir pil ömrü sunacağını öğrendi. Bunun nedeni akıllı saatlerde bulunan bir ekranın bulunmaması. Bu, yaklaşmakta olan giyilebilir cihazın şarj gerektirmeden 9 güne kadar kullanım sunabileceği anlamına geliyor. TechM ayrıca onaylanan pil ömrünün Samsung mobil şefi TM Roh’un açıkladığı bilgilerle uyumlu olduğunu belirtiyor. Yönetici ayrıca akıllı zil sesinin sesli arama işlevini desteklemediğini de doğruladı.

The Elec’in Samsung Başkan Yardımcısından alıntı yaptığı bir diğer yayın ise Galaxy Ring’in yılın ikinci yarısında duyurulacağını ortaya koyuyor. Bu, yeni nesil Galaxy Z katlanabilir, giyilebilir cihazlar ve tabletlere odaklanan Galaxy Unpacked etkinliğinde Temmuz sonu veya Ağustos başında tanıtılacağı anlamına geliyor.

Dün teyit edilen ayrıntılara göre Samsung Galaxy Ring, platin gümüş, altın ve seramik siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Kadınlar için doğurganlık takibi için döngü takibine sahip olacak. Kullanıcının zihinsel ve fiziksel hazırlığını ölçecek My Vitality Score özelliği bulunacak. Güney Koreli marka, Galaxy Ring’in önde gelen sensörlere sahip olacağını ancak bunların bir sır olarak kaldığını söyledi. Uyku izleme işlevi kalp atış hızını, uyku gecikmesini ve gece hareketini takip edebilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu