Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 nerede Apple beyciğim? Unuttuk mu tanıtmayı?


Apple’ın dünkü etkinliğinde her şey tanıtıldı ama iPhone 12 tanıtılmadı. Peki, Cupertinolu firma neden yeni iPhone’u gösteremedi?

Apple, Time Flies etkinliğinde; Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, 8. nesil iPad ve yeni iPad Air modellerini tanıttı. Bu ürünlerin yanında Apple One ve Apple Fitness+ servislerini de tanıtan Apple her ne hikmetse iPhone 12 modellerini tanıtmadı.

Bu olayın gerçekleşeceği zaten tahmin ediliyordu. Koronavirüs salgınından dolayı Apple’ın üretim hattında sorun yaşadığı ve iPhone’ların Ekim ayına sarkacağı iddia edilmişti. Bu iddialar maalesef ki doğru çıktı ve bomboş geçen Apple etkinliği izledik.

Apple’ın etkinlik sırasında yayınladığı iPad videosunda bir detay ise gözlerden kaçmadı. iPad’in özelliklerinin gösterildiği videoda, not alırken Apple Pencil ile yazdığınız şeyleri takvime nasıl ekleyeceğiniz gösteriliyordu.

Bu bölümde 30 Eylül 2020 tarihinde New Event yani yeni etkinlik ibaresi yer aldı. Böyle küçük ipuçları vermeyi çok seven Apple, muhtemelen yeni iPhone’ları 30 Eylül’de tanıtacak.

iPhone 12

Yine online olarak düzenlenecek olan bu etkinlik Türkiye saati ile 20:00’da başlayacaktır. Bu yıl 4 farklı iPhone tanıtacak olan Apple, fiyatlandırma konusunda değişiklik yapmayacak. Tabii bu sabit fiyat olayı Amerika ve Avrupa için geçerli olacak. Türkiye’de fiyatları yavaştan arttıran Apple, büyük patlamasını iPhone 12 ile gerçekleştirecek.

Orta segmentin en dibi Android telefonlarda gördüğümüz LCD ekranlı iPhone için Türkiye’de 8.999 TL fiyat isteyecek olan Apple, muhtemelen bu gidişle Türkiye pazarına veda edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu