AppleGüncel Teknoloji Haberleri

Apple Vision Pro Almak İstiyorsanız Bunu Yapmanız Gerekecek

Apple Vision Pro, hem fiyatıyla hem özellikleriyle dikkatleri çekmeyi başaran bir ürün oldu. Ön sipariş süreci hakkında Apple bilgi verdi.

Apple, önümüzdeki ay Amerika Birleşik Devletleri’nde Vision Pro kulaklığını piyasaya sürecek. Kulaklık son birkaç ayda büyük ilgi topladı ve lansman yaklaştıkça kullanıcılar 19 Ocak’ta cihazın ön siparişini vermeye hazırlanıyor.

Tamamen yeni bir ürün olduğundan sipariş süreci iPhone veya iPhone’dan biraz farklı olacak. Mac. Bu kez Apple Store uygulaması, doğru Vision Pro bileşen boyutunu belirlemek ve ön sipariş vermek için yüz taraması kullanacak. Bu, kulaklığın bedeninize göre uyarlanmış bileşenlerle sipariş edilmesine olanak tanır.

Vision Pro için 3.499 dolardan fazla harcama yapmayı planlıyorsanız ön sipariş sürecinin standart iPhone siparişinizden farklı olduğunu bilmelisiniz. Bu Apple Store uygulaması, Işık Mührü ve Kafa Bandının gerekli boyutunu ölçmek için yüz taraması yapacak. Işık Mührü ve Kafa Bandı boyutu yanlışsa Vision Pro sallanacak ve istendiği gibi çalışmayacak.

MacRumors tarafından paylaşılan haber, Apple Store uygulamasının kullanıcılara Işık Mührü ve Kafa Bandı için özel bir uyum sağlamak amacıyla yüz taraması yapacağını öne sürüyor. Apple Store uygulama açıklaması şöyle:

“Apple Vision Pro için bedeninizi belirlemek amacıyla yüzünüzü tarayabilirsiniz.”

Apple, Head Measure and Fit uygulamasını geliştiricilerle birlikte test ederek boyutlarını ölçtüğü için bu teknolojiye zaten aşina. Bundan böyle Apple Store uygulaması da benzer teknolojiler üzerine inşa edilecek. Eğer buna aşina değilseniz, Vision Pro için Kafa Bandı ve Işık Mührü çeşitli boyutlarda mevcut olacak ve kullanıcıların rahat bir uyum için kendi bedenlerini seçmelerine olanak tanıyacak. Mekanizma, Vision Pro deneyiminin tamamını değiştirebileceği için büyük önem taşıyor.

Apple Store uygulamasının yeni yüz tarama özelliği sayesinde kullanıcılar, Kafa Bandı ve Işık Mührünün boyutunu evde belirleyebiliyor ve Apple Store’u ziyaret etmelerine gerek kalmıyor. Kutuda Solo Knit kayış ve Dual Loop kayış bulacaksınız. İkincisi başınızdan destek alır ve bu da kulaklığın ağırlığının eşit şekilde dağıtılmasına yardımcı olur. Bir Hafif Mühür ve iki Hafif Mühür Minderi de paketin bir parçası. Ayrıca kişiselleştirilmiş lensinizi de içerecek ancak geçerli bir reçete sunmanız gerekmekte. Belirtildiği gibi Vision Pro 2 Şubat’ta piyasaya sürülecek.

Vision Pro Ön Siparişlerine Nasıl Hazırlanılır?

Apple, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Vision Pro ön siparişlerine nasıl hazırlanılacağını kullanıcılara ayrıntılı olarak anlattı. Eğer bilmiyorsanız ön siparişler 19 Ocak’ta saat 05.00’te başlayacak. Ne yapmanız gerektiğine bir göz atın.

1. Işık Mührü ve kafa bantlarının doğru boyutunu belirlemek için kullanılacak Face ID’li bir iPhone veya iPad’e ihtiyacınız var.

2. Vision Pro yüz taramayı destekleyen Apple Store uygulamasını güncelleyin.

3. Görme sorunları olan kullanıcılar, ABD’li bir göz sağlığı uzmanından alınan geçerli ve son kullanma tarihi geçmemiş reçeteleri yüklemeli.

Yapmanız gereken tek şey bu. Vision Pro, 2 Şubat’ta yerel saatle sabah 8’de başlayacak. Kulaklığı sipariş etmeyi planlıyorsanız, 256 GB depolama kapasitesine sahip temel model için size 3.499 dolara mal olacak. Şirketin 512 GB veya 1 TB depolama seçenekleriyle daha üst düzey modeller sunup sunmayacağı henüz bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu