Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Note 20 serisinin fiyatlarına böbrekleriniz bile yetmeyecek!!! İşte o devasa rakamlar…

Son zamanların merakla beklenen Note 20 serisi, akıl almaz fiyatı ile herkesi üzecek. Bu telefonu almaya ne böbrek yetecek ne de yürek!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni Note 20 serisi için artık gün saymaya başladı. Cihazların tanıtım tarihinin yaklaşması ile beraber, özellikleri ve fiyatları da netlik kazanmaya başladı. Bugün, Ricciolo adında ünlü bir analist, Note 20 serisinin fiyatlarını ortaya koyan bir Tweet paylaştı. Ünlü analistin iddialarına göre yeni Note 20 ve Note 20 Ultra,  Note serisinin en pahalı cihazları olarak karşımıza çıkacak.

Bildiğiniz üzere Samsung, bu yılın sonlarına doğru Note 20 ve Note 20 Ultra modelini tanıtacak. Dünden bugüne ortaya atılan tüm iddiaları da göz önünde bulunduracak olursak, Note 20′ler fiyat olarak bekleyenlerini üzecek gibi. İşte yabancı kaynaklar tarafından sızdırılan o fiyat listesi:

  • Note 20 fiyat: 999 dolar(6.856 TL+ vergiler)
  • Note 20 Ultra: 1299 dolar(8.915 TL+ vergiler)

Yukarıda da gördüğünüz gibi, Note 20 ve Note 20 Ultra, serinin bir önceki modeli olan Note 10 Plus‘a kıyasla, çok yüksek bir rakam ile gelecek. Buna ek olarak ülkemizdeki döviz artışlarını da göz önünde bulundurursak, bu telefonlara kavuşmamız pek mümkün olmayacak gibi. Bakalım Koreli şirket, bu duruma karşılık nasıl bir yol seyredecek? Bekleyip görelim.

Peki sizler bu fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz? Note 20 serisi iddia edildiği gibi bu fiyatlar ile gelirse alır mısınız? Yorumlarda belirtiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu