Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Satış Tarihi Sızdı! Beklemede Kalın!

Android dünyasının merakla beklediği Galaxy S22 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de serinin satış tarihi sızdırıldı.

Android dünyasında şu sıralar gözler Xiaomi ve Samsung‘a çevrilmiş durumda. Xiaomi, Aralık ayında Samsung ise Ocak ayında yeni amiral gemisi modellerini tanıtacak. Samsung’dan gelecek olan Galaxy S22 firma için büyük öneme sahip olacak. Son dönemde telefon satışlarında Çinli rakiplerinin gerisinde kalacak gibi olan Samsung, yeni canavarları ile farkı açmak istiyor.

Sızıntıları ile ünlü olan Jon Prosser, Samsung’u kızdırmaya devam ediyor. Dün Samsung Galaxy S22 Ultra’nın canlı fotoğraflarını yayınlayan Prosser, bugün ise S22 serisinin lansman tarihini açıkladı. Prosser’e göre, Galaxy S22 için ön siparişler 8 Şubat‘ta açılacak.Perakende satışlar tam 10 gün sonra yani 18 Şubat‘ta başlayacak. Söylentilere göre; S22 için bileşenlerin seri üretimi çoktan başladı ve şirketin yeni amiral gemilerinin resmi prömiyeri görünüşe göre Ocak ayının sonunda gerçekleşecek.

Exynos 2200 ve Snapdragon 898 yonga setleri olmak üzere iki varyant ile gelecek olan yeni seri kendi içerisinde üçe ayrılacak. Ana, Plus ve Ultra modellerini tanıtacak olan Samsung, kamera konusunda yazılımsal olarak büyük iyileştirmeler sunacak. Bu iyileştirmeleri görmek için sabırsızlanıyoruz.

Prosser, Google Pixel Watch‘un gelecek yıl Ocak ve Mart ayları arasında piyasaya çıkmasını bekliyor. Genel olarak, yılın başlangıcı çok ilginç olacağa benziyor.

Bilmeyenlerinizi çin John Prosser, kendini kanıtlamış bir sızıntıcı. Örneğin, bu yıl resmi galasından yaklaşık altı ay önce Google Pixel 6 telefonların doğru çıkan görüntülerini yayınladı. Daha önce, iPhone SE ve MacBook Pro 13‘ün sunumunun kesin tarihlerini açıklayan ilk kişiydi. Bu yüzden bu iddiaların doğru olma olasılığı çok yüksek görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu