Akıllı BileklikAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Band 6 Fiyatı Dibi Gördü!

Dolardan hızlı fiyatı artan Xiaomi Mi Band 6 sonunda büyük bir indirim aldı. Bu indirim sonrası çok uyguna satın alabileceksiniz.

Xiaomi‘nin fiyat/performans akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 6 dolardan hızlı fiyat artışı ile karşılaşmıştı. Fiyatı bir ara 469 TL bandına kadar çıkan bu bileklik bugün nihayet olması gereken fiyata düştü geldi. Kasım ayına özel 11.11 indirimi kapsamında Xiaomi’nin bilekliğini 359 TL’ye satın alabiliyorsunuz. Bunun son indirim olduğunu kur güncellemelerinden sonra 359 TL gibi bir rakamı asla göremeyeceğinizi belirtelim.

Selefine göre daha geniş bir görüntüleme sunan 1,53 inç büyüklüğünde 152 × 486 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran ile gelen Xiaomi Mi Band 6 iOS ve Android telefonlar ile uyumlu bir şekilde çalışıyor. Zamanı, adımları, kalp atış hızını, aktiviteleri, hava durumunu, uygulamalardan gelen bildirimleri ve aramaları gösteren büyük ekranı ile selefinden daha iyi bir deneyim sunan bilekliğimiz, sağlık ve spor özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Fotopletismografi, kalp atış hızı sensörü ve kandaki oksijen miktarını ölçme özelliklerine sahip olan bilekliğimizde REM ve uykuda nefes alma kalitesini ölçme gibi sağlınızı takip etmenizi yarayacak özellikler de bulunuyor.

Bileklik 50 metreye kadar suya dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. Ayrıca bu model tam 14 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Ancak tüm sensörleri aktif ettiğinizde bu süre 7-8 güne kadar düşebiliyor. Şu sıralar bütçe dostu akıllı bileklik satın almak istiyorsanız bu son indirimi mutlaka değerlendirin. Yoksa bu fiyatlar artık hayal olacak.

Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi Mi Band 6 özellikleri

  • 1,53 inç büyüklüğünde 152 × 486 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran, 24 bit renkli dokunmatik ekran, 450 nit parlaklık, 3D çizilmeye dayanıklı cam, AF kaplama, 326PPI yoğunluk
  • Zamanı, adımları, kalp atış hızını, aktiviteleri, hava durumunu, uygulamalardan gelen bildirimleri, aramaları ve daha fazlasını gösterir
  • Fotopletismografi (PPG) / Kalp atış hızı sensörü, Kan oksijen sensörü
  • REM ve uykuda nefes alma kalitesi ile 24 saat uyku takibi, kondisyon takibi, Hareketsizlik hatırlatma
  • 30 fitness modu (açık havada koşu, yürüyüş, bisiklete binme, kapalı alanda koşu, yüzme, egzersiz, kapalı alanda bisiklet, eliptik makine, ip atlama, yoga, kürek makinesi, Kapalı alan sporu, Kapalı alanda buz pateni, HIIT, Temel antrenman, Esneme, Step, Jimnastik, Pilates, Sokak dansı, Dans, Zumba, Kriket, Bowling, Basketbol, ​​Voleybol, Masa tenisi, Badminton, Boks ve Kickboks)
  • 6 otomatik fitness takibi (yürüyüş, koşu bandı, açık havada koşu, açık havada bisiklet, kürek makinesi ve eliptik makine)
  • PAI sağlık analizi, Kadın sağlığı takibi: Adet döngüsü,
  • Üç Eksenli İvme Ölçer + Üç Eksenli Gyro, Kapasitif Aşınma İzleme Sensörü, Basınç değerlendirmesi, Solunum eğitimi, Uzaktan deklanşör kontrolü
  • Xiao Ai sesli asistan (NFC modeli)
  • 5ATM (50 metre) suya dayanıklılık
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC (pazara bağlı)
  • Boyutlar: 47,4 × 18,6 × 12,7 mm; Ağırlık: 12,8 g / 13 g (NFC)
  • 14 güne kadar kullanım süresi sunan 125 mAh pil
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu