Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note 10 her açıdan karşınızda!

Samsung Galaxy Note 10 serisi bu yılın en çok beklenen amiral gemisi telefonlarından ve bugün itibariyle Steve Hemmerstoffer namı diğer @OnLekeaks ve 91Mobiles sitesi sayesinde standart Galaxy Note 10’un nasıl bir tasarıma sahip olacağını öğreniyoruz.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy Note 10 karşınızda!

Galaxy Note serisine yönelik önemli bir tasarım değişikliği getiren telefonun arka tarafında dikey halde yerleştirilen üçlü kamera bulunuyor. Bu kamera kümesinin hemen yanında LED flaşı görüyoruz. Nabız ölçer sensör beklendiği gibi Galaxy Note serisinde yer almayacak.

Galaxy Note 10’un arka tarafındaki üçlü kamera 12 megapiksel standart, 12 megapiksel telefoto ve 16 megapiksel geniş açılı şeklinde olacak. Galaxy Note 10’un alt ve üst kısımları keskin hatlara sahip, dolayısıyla telefon son önceki Galaxy S ve Note serisinden farklı olarak düz bir zeminde ayakta kalabilecek.

6.3 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekrana sahip olacak telefonda ön kamera 10 megapiksel ve S serisinden farklı olarak ortaya yerleştirilmiş. Ön kameranın yine Galaxy S serisindeki kameradan daha küçük görünüyor. Önemli bir gelişme olarak Note 10’da 3.5 mm kulaklık girişi yer almıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu