Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 15 Ultra Satın Almak Hayal Olacak

iPhone 15 Ultra cephesinde sular iyice ısındı. Apple’ın bir sonraki amiral gemisi telefonu mevcut iPhone 14 Pro Max’ten pahalı olacak.

Apple’ın gelecek yılla birlikte ürün stratejinde önemli bir değişime gideceği bir süreden beridir dillendirilmekte. Söz konusu değişiklik bu yıl mini-Plus değişimini bile gölgede bırakacak. Apple haberlerinde güvenilir bir kaynak olan LeaksApplePro, markanın bir sonraki premium telefonu iPhone 15 Ultra hakkında çarpıcı bilgiler verdi.

iPhone 15 Ultra Titanyum Kasaya Sahip Olacak

Kaynağa göre Ultra model mevcut iPhone 14 Pro Max’ten daha pahalı olacak. Öte yandan serideki diğer telefonlar benzer isimlendirmede kalmaya devam edecek. Başka bir ifadeyle gelecek yıl Ultra modele iPhone 15, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Plus eşlik edecek.

Apple özellikle Ultra model ve diğerleri arasındaki donanım farkını bir hayli açacak. iPhone 15 Ultra’da yeni bir görünümün yanında titanyum kasaya yer verilecek. Apple’ın mevcut Pro Max modelleri ağırlıkları nedeniyle eleştirilmekte. Titanyum kasa telefonu daha dayanıklı ve daha hafif hale getirecek. Kaynak ayrıca bu modelde çift ön kamera, USB Type-C bağlantı noktası ve diğer modellere kıyasla daha fazla RAM yer alacağını bildiriyor.

iPhone 15 Ultra

iPhone 15 Ultra’nın iPhone 14 Pro Max’ten daha pahalı olacağını gösteren farklı iddialarda gündemde gelmedi değil. Bunların başında periskop kamera geliyor. Apple iddiaya göre etkili yakınlaştırma konusunda gelecek yıl bazı adamlar atması bekleniyor. Ayrıca Ultra modelde başlangıç versiyonu 256GB depolamaya sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu